Uğur Güven
Kayıtlı Üye
bir adam bak şimdi gülersiniz ama yaşı 33 sanırım damir mulaömeroviç bizi bir level atlatır diye düşünüyorum
Mithat abi sende hep yaşıtlarını istiyon
bir adam bak şimdi gülersiniz ama yaşı 33 sanırım damir mulaömeroviç bizi bir level atlatır diye düşünüyorum
katılıyorum marsh bence de şampiyonluk hedefleyen bii takımda olmamalıUmut erdem' Alıntı:Ricardo marsh bence 3.sınıf bi oyuncu galatasarayın oyuncusu değil....Antalyada sayı atacak adam azdı onun icin marsh cıktı ortaya...
marsh douthit ve lucas(istikrarsız) sayı atan adam lar bunlardı..
bildigim kadarıyla drobnjak zaten türk statüsündeUğur YILMAZ' Alıntı:Yabancıyı Türk yapmak!!! yapalım varsın. Ortam öyle oldu ki artık onlar gibi bu işi yapmak lazım. bence yapabiliyorsak Ricardo Marsh ile beraber Drobnjak'ı da yapalım. İkisini birlikte kullanırız. Marsh zaten benim beğendiğim bir oyuncu. Drobnjak da biraz kendine geldi. Hüseyin ile iyi bir ikili olurlar. Fakat sertlik de sorun yaşarlar. Bunu da 4 numaraya yapacağımız yabancı takviyesi ile doldurabiliriz. Timur Abi'nin dediği gibi biraz işin şovuna kaçan, taraftarın sevdiği oyuncuları alalım. Hiç değilse eğlenceli bir sezon geçirelim...
Umut erdem' Alıntı:Ricardo marsh bence 3.sınıf bi oyuncu galatasarayın oyuncusu değil....Antalyada sayı atacak adam azdı onun icin marsh cıktı ortaya...
marsh douthit ve lucas(istikrarsız) sayı atan adam lar bunlardı..
Umut erdem' Alıntı:f.ülker 2. macında solomonda balondu....yani her oyuncu bazı macları kaldırmayabilir..
haislip malagayla 1 yıl dahaBurak Barut' Alıntı:Haislip gelse Mirsad'a gömse bir tane daha sonra giderse gitsin![]()
Umut erdem' Alıntı:Peki son saniyedeki atışı atamadıgımız yüzünden solomon uzatmada 3 lük attı diye iyi oynadı sayılıyomu
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Umut erdem":2uyl9dtw]Peki son saniyedeki atışı atamadıgımız yüzünden solomon uzatmada 3 lük attı diye iyi oynadı sayılıyomu
Dedigin cok dogru da Emre, şimdi bu tip adamlardan birini ikisini oynatınca dedigin gibi sorun cıkıyor. Cogu zaman takımdaki diger arkadaslarının hakkını yiyip sırtından geçinirler. Pis işleri onlar yapsın, butun topları bunlar kullansın. Ustune butun istatistiklerde bunlar gozuksun, taraftarın sevgilisi olsun. Takım takım olmaktan çıkar tabi.Timur Saglam' Alıntı:[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":rjkhvtr8]Abi Fitch ve Malik'e 2 top 2 de pota lazım.Hadi Malik daha uyumlu belki de Fitch Galatasaray'dan uzak olsun.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Tam kesin imza atılmamakla beraber, Polat Kocaoğlu haberi doğruymuş.
bu yazının altına yüzde yüz imzamı atarım bu takım %90 şampiyon olur we durdurulamazEyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat sen böyle şeyler yazınca daha bir güzel oluyorsun, valla şu yorumun çok hoşuma gitti![]()
![]()
Kavgayı dövüşü bırakalım neler olabilir bunları konuşalım değilmi???
Takım sertliğine gelince, Gaines, Uche, Hite, Fitch, Tufan Yeterince sert vede savunma yönü olan oyuncular ayrıca Len Mattela içerden leblebi gibi şut sokabilen bir uzun, Hüseyin'de öyle, birde kısaların hepsinin sadece 3 lük özellikleri yok Fitch, Hite, Malik üçüde içeri penetre edebilen oyuncular.
Kısaca bu takım bence durdurulamaz olurdu!