G
Guest
Şakamısın sen MitoMithat Duran' Alıntı:Arkadaşlar ismini yazacağım guard araştırırmısınız Mıchael jordan yunanistanda paok ta oynuyor 78 doğumlu istatiklerini yazarsanız sevinirim
O adamın sadece adı Michael Jordan
Şakamısın sen MitoMithat Duran' Alıntı:Arkadaşlar ismini yazacağım guard araştırırmısınız Mıchael jordan yunanistanda paok ta oynuyor 78 doğumlu istatiklerini yazarsanız sevinirim
sene başından beri bunu söylüyorum istediğin kadar sempatik olsun içerden bitiriciliği sıfırMurat İnal' Alıntı:Hite sevdasını anlamıyorum ben forumda. Tamam acaip atletik inanılmaz sempatik vs.v.sv.s
Ama ne bitiriciliği ne de istikrarı var. 2 numara için bu ikisi olmadıktan sonra neyleyeyim en yıldız oyuncuyu.
Murat İnal' Alıntı:Hite sevdasını anlamıyorum ben forumda. Tamam acaip atletik inanılmaz sempatik vs.v.sv.s
Ama ne bitiriciliği ne de istikrarı var. 2 numara için bu ikisi olmadıktan sonra neyleyeyim en yıldız oyuncuyu.
Umut Erdem' Alıntı:[quote="Murat İnal":2j78jq63]Hite sevdasını anlamıyorum ben forumda. Tamam acaip atletik inanılmaz sempatik vs.v.sv.s
Umut Erdem' Alıntı:[quote="Murat İnal":1qx8feqs]Hite sevdasını anlamıyorum ben forumda. Tamam acaip atletik inanılmaz sempatik vs.v.sv.s
Şakamısın sen MitoEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Mithat Duran":3ldvzg4e]Arkadaşlar ismini yazacağım guard araştırırmısınız Mıchael jordan yunanistanda paok ta oynuyor 78 doğumlu istatiklerini yazarsanız sevinirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.