Alper Gülgen' Alıntı:Kornel David hiissediyorum Kornel David![]()
![]()
ABD'li dememiş mi idi Umut K. David Macar
Alper Gülgen' Alıntı:Kornel David hiissediyorum Kornel David![]()
![]()
insallah değildir....Alper Gülgen' Alıntı:Kornel David hiissediyorum Kornel David![]()
![]()
veysel kaya' Alıntı:öğrenmek kolaysa öğrenin merakta bırakmayın bu kadar insanı
Umut Erdem' Alıntı:Aman be kardeşim sizle bişeyi paylaştık işte...
İspanya liginde Bir amerikalı....
Ve bizimde tanıdıgımız bi takım....
-Başka bişey demiyecegim diyecegime pişman oldum zaten..
Umut Erdem' Alıntı:Arkadaşlar beni sıkıştırmayın ama diyebilecegim tek şey adamın uzun rotasyonunda görev alacagıdır...
--Gurovicden de agır basdıgından eminim--
Gökce Başaran' Alıntı:Gurovic geleir formamım arkasında Gurovic yazar valla. Çok forma alcaz bu sene yahu. Ali emre'nin dilinden de kurtulcam sonunda. :roll:
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":1tv9dx9q]Gurovic geleir formamım arkasında Gurovic yazar valla. Çok forma alcaz bu sene yahu. Ali emre'nin dilinden de kurtulcam sonunda. :roll:
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":fj9756zu]Gurovic geleir formamım arkasında Gurovic yazar valla. Çok forma alcaz bu sene yahu. Ali emre'nin dilinden de kurtulcam sonunda. :roll:
ben sponsordan destek isteyeceğiz meselesini kaçırmışımEmin Doğanca' Alıntı:Can abi yarın öğrenecekmis , insallah iyi haberler getirir .
Bana garip gelen bişi var , yönetim sponsordan destek isteyecez diyor ama ilgilendiği oyuncular kulübün istediği zaman kendi kaynaklarınca alabileceği oyuncular (Gürovic de dahil). Acıkcası cok ilginc
ben sponsordan destek isteyeceğiz meselesini kaçırmışımCan Akan' Alıntı:[quote="Emin Doğanca":3tgwhhof]Can abi yarın öğrenecekmis , insallah iyi haberler getirir .
Bana garip gelen bişi var , yönetim sponsordan destek isteyecez diyor ama ilgilendiği oyuncular kulübün istediği zaman kendi kaynaklarınca alabileceği oyuncular (Gürovic de dahil). Acıkcası cok ilginc
alacağımız 2 oyuncudan biri gurovic diğeride gurovic ayarında bir 4 numara olursa muhtemelen dediğin gibi olmuştur gökçeGökce Başaran' Alıntı:Guovic ile iyi bir 4 numara gelirse sponsor arttırmıstır parayı. Kulüp şu aşamada para vermez fazla. Onlar Telekom ile anlaşarak yaptılar yapacaklarını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.