G
Guest
Kötü tabiki.Lavrinoviçler Domercantlar gelecekken Guroviçlere Graveslere kaldık.Mithat Duran' Alıntı:mustafakaya' Alıntı:Şimdi herkeze bir soru soruyorum bu seneki yabancılar geçen senekilerden iyimi yoksa kötümü ?
KÖTÜ
Kötü tabiki.Lavrinoviçler Domercantlar gelecekken Guroviçlere Graveslere kaldık.Mithat Duran' Alıntı:mustafakaya' Alıntı:Şimdi herkeze bir soru soruyorum bu seneki yabancılar geçen senekilerden iyimi yoksa kötümü ?
KÖTÜ
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Benimle makara yapanları bir tenhada kıstırırım![]()
Erdal Avcı' Alıntı:abi madem transfer dönemi bizim için kapandı.bu başlığıda kilitleyelim yerine "takımımımızın son durumu"gibi bi başlık açalım bu başlık da takımın sezon öncesi hazırlıklarını sezon başlayınca da her maçdan önce ki son durumu konuşalım.
Benim oErdal Avcı' Alıntı:eyüp abi ligtv de bi galatasaray programında bi sakallı dejan ve mıran la fotoğraf çektirdi.dikkatimi çekti.kimdi o?[orada olduğun için soruyorum]
Yenildikçe güreşe doymayan pehlivan gibisinMithat Duran' Alıntı:Eyüp kimseyi tehtid etme sana yakışmaz birde başkan adayı olursan 550 oy bizden sana garanti sözüm söz yalnız seni pek medyatik gördüm bu aralar hayırdır sevgili dostum ebedi düşmanım mavi düşman kuvvetleri komutanlarından Eyüp YILDIZ yarın karargahını ele geçirmeye geliyoruz
Onur Yavuz' Alıntı:Okan, sorun iletinin şekli ya da içeriğinin okunmayacak kadar kötü olması değil, forum kurallarının "bilinçli" olarak ihlal edilmesi.