G
Guest
Zorro ne zaman Kobe gelecek dedi, iftira atmayın adamaUmut Erdem' Alıntı:Zorro takıma yakında kobeyi filan getircekti....Yakında naumoski gelecekmiş zorroya güvenin diyecegini sandım..
Zorro gördüğüm kadarıyla bilen biriydi
Zorro ne zaman Kobe gelecek dedi, iftira atmayın adamaUmut Erdem' Alıntı:Zorro takıma yakında kobeyi filan getircekti....Yakında naumoski gelecekmiş zorroya güvenin diyecegini sandım..
Osman Aydın' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2gwt6if6]Suat selam.
Osman kim lo![]()
işte ulu ve bilge insan ...Eyüp YILDIZ' Alıntı:Zizic bugün Belçika'ya gitti, DEXİA maçında duruma göre oynayacak, şayet Badolana bu akşam 5 e kadar bonservis ücretini klübümüze yollarsa Zizic gitti demektir, yollamazsa kalması kesinleşti.
Zizic Badolana'ya gitmek istiyorum ama bu transfer olmazsa takımda kalıp elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın şeklinde konuşmuş yetkililerle.
Diğer bir konuya gelince R.Atkins için yarın bir görüşme yapılacak Belçika'da, bu görüşmelerin sonucuna göre guard'ımız belli olacak.
Forum ahalisinin bilgisine![]()
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Herkes Belçika'da krizde var memlekette nasıl arayayım yurt dışını![]()
Burak Barut' Alıntı:Atkins gelirse gerçekten faydalı olacak mıdır ?
Yoksa burada bir riske mi giriyoruz ?
Mithat Duran' Alıntı:Duyduğuma göre Eyüp geri dönmüş zaten başka isimle yazmasıda yakışık almaz.Bu arada kara murat kim?? Eyüp bana borcun var fena ektin.Unuttum sanma yalnız KULÜPTE İLGİNÇ GELİŞMELER VAR hadi hayırlısı.
Fatih Erdem' Alıntı:[quote="Mithat Duran":1ydqakfu]Duyduğuma göre Eyüp geri dönmüş zaten başka isimle yazmasıda yakışık almaz.Bu arada kara murat kim?? Eyüp bana borcun var fena ektin.Unuttum sanma yalnız KULÜPTE İLGİNÇ GELİŞMELER VAR hadi hayırlısı.