Barış Çamur
Kayıtlı Üye
Okan DAMGACI' Alıntı:ya mcrıntyreda superde bnm em sevdigim guard jako lakovic avrupanın en iyi guardı bnce onu alsak varya ucarım ucar![]()
![]()
Yanında Kobe'yide istermisin
Lakovic bize gelsin olay olur Avrupa'da olay
Okan DAMGACI' Alıntı:ya mcrıntyreda superde bnm em sevdigim guard jako lakovic avrupanın en iyi guardı bnce onu alsak varya ucarım ucar![]()
![]()
Barış Çamur' Alıntı:[quote="Okan DAMGACI":2xvhxrth]ya mcrıntyreda superde bnm em sevdigim guard jako lakovic avrupanın en iyi guardı bnce onu alsak varya ucarım ucar![]()
![]()
Barış Çamur' Alıntı:Şu takıma hep Ersan'ı istemişimdir.
Cüneyt, Ersan, Kerem Gönlüm, Hüseyin Beşok + 1
Gerçekten felaket bir rotasyon olurdu
Gününde olurlarsa hakikatten felaket..
Olmazlarsa yine felaket![]()
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Barış Çamur":x8olpapw]Şu takıma hep Ersan'ı istemişimdir.
Okan DAMGACI' Alıntı:su bahsettigin Serkan erdogan gsyi rakibimiz olarak gormuyorm diyen serkan erdogan deilmi kalsın saygılar
Emir Kalyoncu' Alıntı:bende su an onu indiriyorum internetten 780 mb.... % 80 'i bitti...!!Belki forumdakiler bu habere sevinebilir hahah!!!
![]()
![]()
World Basketball Manager 2008-Crack'leri dahil..
Sececegim oyunda Galatasaray'i,bakın nasil Efesi telekomu dize getiriyorum stratejik hamlelerle 8)
xD Bencede herkez bir kaç kişi getirio .Burak Barut' Alıntı:Arkadaşlar Basketbol menejerlik oyunlarını tavsiye ediyorum size.
xD Bencede herkez bir kaç kişi getirio .[/quote:3b0ikep5]Mustafa Kaya' Alıntı:[quote="Burak Barut":3b0ikep5]Arkadaşlar Basketbol menejerlik oyunlarını tavsiye ediyorum size.
Hiç geyik değil ...Barış Çamur' Alıntı:Şu takıma hep Ersan'ı istemişimdir.
Alperen Kaplan' Alıntı:Koray Hoca zor beğeniyormuş bir de bazı istediğimiz oyuncuları da başkaları kapmış sanırım Emrah Abi...