Emre Evren İçöz
Kayıtlı Üye
jankunas sence aradığımız oyuncu mu abi biraz anlatır mısın biliyosan??Eyüp YILDIZ' Alıntı:İsim alamadım ama tahminim Jankunas
jankunas sence aradığımız oyuncu mu abi biraz anlatır mısın biliyosan??Eyüp YILDIZ' Alıntı:İsim alamadım ama tahminim Jankunas
jankunas sence aradığımız oyuncu mu abi biraz anlatır mısın biliyosan??[/quote:g45ronzv]Emre Evren İçöz' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":g45ronzv]İsim alamadım ama tahminim Jankunas
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Yeni transferimiz kesinlikle bugün yarın bitecekmiş, hayırlı olsun!
Burak Barut' Alıntı:Eğer yöneticiler ve teknik heyet biraz kafayı çalıştırsa şu kupa bizim ellerimizde yükselirdi.
Jankunas 2 hafta önce gelse ne olurdu.
Erdemir maçında değişecek oyuncun olurdu hiç değilse.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Yeni transferimiz kesinlikle bugün yarın bitecekmiş, hayırlı olsun!
Ahmed Salih abinin dedigine gore Jankunas 3 Oynayamaz imis.Ali Bozgeyik' Alıntı:Jankunas'ın gelmesi çok iyi olur...Ama umarım Guroviç gibi olmaz...Onunda gelmesini çok istiyordum,durum malum....Neyse bence 10 numara transfer olur,Guroviç bu kadar formsuzken 3 oynatılabilir ara sıra...
Ağzından bal damlıyor xDEyüp YILDIZ' Alıntı:İsim alamadım ama tahminim Jankunas
zizic gittikten sonra mert uyguç açıklamada yaptı.istanbula gidince halledicez yani bir transfer yapıcağız dedi.çok uzun süre oldu hayla bi transfer gelmedi.ben bundan sonrada hiç umutlu değilimEyüp YILDIZ' Alıntı:Yeni transferimiz kesinlikle bugün yarın bitecekmiş, hayırlı olsun!