Sadece ben değil basketbolu bilen,taraflı tarafsız,bir çok kişi bu takımı övüyor,ondan dolayı gereksiz alınganlık yapmaya gerek yok.Her takımın olduğu kadar Beşiktaşında eksiklikleri var,ayrıca yenilmez bir takım olduğumuzu da söylemiyorum,özellikle tek maç sözkonusu olduğu zaman herşeyin mümkün olduğunuda daha önce defalarca söyledim.
Söylediğim şu sadece,Beşiktaş ligin en iyi basketbol oynayan takımı,bunun için istatistiklere bakmanız yeterli ,eğer oynanan oyun size bir şey ifade etmiyorsa,bunu kabul etmek neden bu kadar zor bende bunu anlamıyorum.Tekrar ediyorum,tek maçlarda oyuncuların o günkü performansı çok önemli ,ama bir de şu anki form durumu var kıstas olarak kabul edilmesi gereken,takımların şu andaki form durumuna bakacak olursak Beşiktaş daha şanslı bütün demek istediğim bu.
Ayrıca Hapoel,Kızılyıldız takımlarından bahsediyorsun ,tamam o galibiyetleri küçümseyebilirsin ama bu takım efesi 2 kere yendi ,feneri de rezil edip 24 sayıyla yendi,yani onlar da kolay rakipler mi.
Son bir şey daha,bir takımda belirli oyuncular devamlı sakatlanıyorlarsa,bu şansızlık değildir,ya o oyuncular kendilerine bakmıyorlardır ,ya da sağlık kurulunda bir sorun vardır,her maç 2-3 sakatın olması sadece şansızlık olarak açıklanması bana pek mantıklı gelmiyor.