yapılmayacak .Alperen Küçük' Alıntı:Melisa can transferi açıklandıktan sonra başka bir transfer yapılacak mı acaba yerli/yabancı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yapılmayacak .Alperen Küçük' Alıntı:Melisa can transferi açıklandıktan sonra başka bir transfer yapılacak mı acaba yerli/yabancı
yapılmayacak .[/quote:2nqxr1or]Saim Karakuzu' Alıntı:[quote="Alperen Küçük":2nqxr1or]Melisa can transferi açıklandıktan sonra başka bir transfer yapılacak mı acaba yerli/yabancı
Saim Karakuzu' Alıntı:hatta kadro çok şişti .. 16kişiyiz .
Saim Karakuzu' Alıntı:maç kadrosunda 4dış oyuncu nasıl çıkcak merak ettimbakalım ceyhun hoca birşeyler bulur .
Saim Karakuzu' Alıntı:en etkili yerimiz orası sanmıyorum napacak merakla bekliyorum ..
Aykun Alan' Alıntı:ışıl-hodges-yasemen
nihan-tuğba-ceyda
seimone-currie-gülşah
gintare-bahar
sylvia-melek-(melisa)
şu an için resmi olarak 13 melisayıda sayarsak 14..Kafam karışık doğrusu.Kim yedek kalmayı kabul edecekki..Ceyda mı ? Nihan mı ???
Alperen Küçük' Alıntı:[quote="Aykun Alan":agokqri9]ışıl-hodges-yasemen
nihan-tuğba-ceyda
seimone-currie-gülşah
gintare-bahar
sylvia-melek-(melisa)
şu an için resmi olarak 13 melisayıda sayarsak 14..Kafam karışık doğrusu.Kim yedek kalmayı kabul edecekki..Ceyda mı ? Nihan mı ???
Alperen Küçük' Alıntı:Rotasyon rotasyon diye tutturduk senelerdir, şimdi de böyle bi sıkıntı var ama tatlı bi sıkıntı diyelim Ceyhun hocamız bence en doğru kararları verecektir ve de ben suanda fenerden üstün olmadığımız pozisyon göremiyorum belki 2 numara diyebiliriz penny taylor ı orda sayarsak![]()
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Alperen Küçük":15s0j708]Rotasyon rotasyon diye tutturduk senelerdir, şimdi de böyle bi sıkıntı var ama tatlı bi sıkıntı diyelim Ceyhun hocamız bence en doğru kararları verecektir ve de ben suanda fenerden üstün olmadığımız pozisyon göremiyorum belki 2 numara diyebiliriz penny taylor ı orda sayarsak![]()
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Alperen Küçük":21gq21tv]Rotasyon rotasyon diye tutturduk senelerdir, şimdi de böyle bi sıkıntı var ama tatlı bi sıkıntı diyelim Ceyhun hocamız bence en doğru kararları verecektir ve de ben suanda fenerden üstün olmadığımız pozisyon göremiyorum belki 2 numara diyebiliriz penny taylor ı orda sayarsak![]()
Aynen...Saim Karakuzu' Alıntı:kadro üstünlüğü var şampiyon onlar gibi söylemler yada bizim kadromuz biraz daha zayıf ama şampiiyon biziz gibi kuramlar bence kesinlikle yanlış ligler başlasın takımın durumunu görelim sonra konuşuruz ..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.