Dedim belki futboldaki gibi bayan basketboldada De souzalar ortalığı salmıştırKerem BOZGEYİK' Alıntı:Bende duraksadım takımın adı değilmi be o dedim,ilahi Eren...![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dedim belki futboldaki gibi bayan basketboldada De souzalar ortalığı salmıştırKerem BOZGEYİK' Alıntı:Bende duraksadım takımın adı değilmi be o dedim,ilahi Eren...![]()
Bu arada Mercury'ye transfer olan G.Saraylı Penny Taylor_? :?Adnan Erdoğan' Alıntı:Arkadaslar bu linkdeki haberi bir okuyun, ben okudum ve hic birsey anlamadim, anlayan varsa ne olursun yassin.
http://www.fotomac.com.tr/Basketbol/201 ... zi_kacirdi
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Ben Taurasi transferinden çekinmiyorum açıkcası,iyi bir hoca ve iyi bir guard ile çok iyi olabiliriz...Ayrıca ne kadar doğrudur bilmiyorum Milyon eurolu rakamlar konuşuluyor Taurasi transferi için,Kadın basketbolu için büyük paralar bunlar...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.