I
imported_Alpaslan Koc
Misafir
bu sene baskette tarih yazalım ! 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gazanfer Tosun' Alıntı:Burada bas bas bağırdık takıma iyi bir guard alalım, Fowles'ı iyi kullanalım, bir senemizi daha heba etmeyelim diye.
Şimdi FCN'nin kendi düşüncelerine göre guard eksiği yok takımımızın ama bize göre de var.
Sonuç ne peki? Ortada bir kaos durumu mu var? Yoksa yaratılmaya mı çalışıyor?
Gülşah'ı bu sene bonservis ödeyerek almasak seneye alabileceğimizin garantisini kim veriyor bize?
Şuan bayan takımımız için herşey gidiyor bana göre, sıkıntıya düşmeye gerek yok.
kübra kirada oynadığı takımla 3yıllık imzaladı şimdi yerli kadromuz nasıl acaba ışıl tuba bahar gülşah ve devşirme oyuncumuz yasemen ile sanırım 6 kişi yabancılarımız augustus fowles hodges 5numara litvanyalı ve geleceğini söylediğimiz forvet yani bence bakınca hiçte fena değil gibi duruyor ama ben ceydayı istiyorum gerçekten ..Hüseyin Çıtak' Alıntı:Kübra Siyahdemir'in sözleşmesi sona mı erdi? Hiç ismi geçmiyor Kübra'nın ...
aynen öyle ve euroligde oynamayacakmış ..Hüseyin Çıtak' Alıntı:Aykut, benim anladığım penetresi olan birini arıyoruz.Yanlış hatırlamıyorsam Curry de Wiggins de penetresi olan oyuncular...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.