Yazmiyim diyorum ama duramiyorum resmen dolandirildik adamlar ujfalusi yi bize kakaladilar sonra vazgectk dediler o 3 lu paketin en zayif halkasini sattilar hakketen saka gibi super bi operasyon yonetim helal olsun size
Bence biraz hava falan alın arkadaşlar.Galyana gelmeye çok hazır durumdasınız.
Yahu Berkan bir kez daha ben demiştimli bir cümle kurarsan yangın var diye bağıracağım.Yeter da nasıl bir ego tatminidir bu arkadaşım?
Uğur , bence çok takılma bu Madrid seferine yahu biz 3 oyuncu ismi verdik birini aldık. Drogba konusunda çok sıcak bilgi akışı var Forlan'ı geri plana atan bizi şu aşamada.
Kaldı bir tek Reyes.Bu konuda olay nedir ne değildir yarın ortaya çıkar bence. Ama olmazsada olmaz yahu başka bir kanat oyuncusu bulunur,daha iyisi olduktan sonra benim için ne güven kaybı olur nede üzüntü olur.
Hay ben böyle işin!Önce umutlandırıyorlar sonra hayal kırıklığı.O üçlünün önem sırası Forlan>Reyes>Ujfalusi şeklindeydi.En sondakini aldık.Ki iyi bir tercih olduğunada inanmıyorum.Diğer ikisi yattı.Onu bırak Forlan geldi diye bjkli arkadaşlarla siz alamadınız biz aldık vs o kadar alay ettik.Bu transfer olmazsa nasıl g.t olacağımızı biliyor mu acaba bu yöneticiler.
Ayrıca Ali Dürüst ün artık açıklamalarını önemsemiyorum.Ne dediği belli değil.Yalan yanlış konuşuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.