Chicago'nun bir sonraki turda, İndiana karşısındaki oyunlarını hafızadan silmiş bir halde oynamaları gerekiyor. Son maç hariç, bütün maçlarda oyunu kazanma noktasına getiren bir İndiana vardı. Evet müthiş bir savunma takımı Chicago ve evet içlerinde Mvp var ancak hücumda çok kısıtlılar. Özellikle Boozer'ın durgun olduğu maçlarda yaşadıkları sıkıntı büyük boyutlara ulaşıyor. Bu turda bu açıkların üstlerini kapattılar ancak ilerleyen turlarda bu çok daha zor olacaktır.
Lakers'ın baştan beri söylüyorum, üzerilerindeki ölü havaya atmaları gerekiyor. Bu kadar ruhsuz bir oyunla ilerleyebilecekleri nokta yarı finalden öte olmaz, sonuçta karşılarında çok sert bir Thunder olacaktır. Pau & Bynum ikilisinin performansları ile yükselişe geçeceklerini düşünüyorum, aynı 5. maçta olduğu gibi. 6. maç çok sert geçecektir ama turu bitirecekler gibi geliyor.
Magic dün 50 sayı fark da atsaydı görüşüm yine değişmeyecekti. Sadece Howard ile ayakta kalabilen bir takımın ikinci tur görmesine imkan vermiyorum. Onu geçtim, bütün oyuncuların üstünde bir durgunluk var. Ne savunma ne de hücumda ekstra bir katkı yok. Hidayet ve J-Rich ikilisinden bahsetmeye bile gerek yok, rezil bir durumdalar. Atlanta konsantrasyonunu en üst seviyede tutsun, bu turu rahatça geçecektir.
Bugüne bakarsak, Miami Heat'imiz ve Oklahoma serileri bitirir, Spurs ile umutlarını 6. maça taşır.