ben 20 gün daha transfer yapabileceğimizi düşünmüyorum. 25 Temmuz'u bekleyelim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nicklas Bendtner ile yakından ilgilenen Galatasaray'ın Senegalli golcü Dame N'Doye'u takibe aldığı Danimarka basınında konuşulmaya başladı. West Ham United ve QPR'nin de radarında olan Dame N'Doye için 7 milyon euroluk bir bonservis bedelinden söz ediliyor.
Sonraki satıştan payı vermek zorundayız diye biliyorum. Sözleşme çıkış maddesi 5milyon + %25 pay şeklinde olması lazım.
Öyle bir zorunluluk yok. Sadece sözleşmeyi kullanarak Burak'ı sorgusuz sualsiz pazarlıksız almak yolunu seçersek o durum geçerli.
Ancak biz zaten 5 milyon'un üstünde teklif yaparken, yada 5 milyon + Sercan derken o artı teklif edilen rakam yada oyuncu Burak'ın bonservisinin o kalan %25'i için verilen rakamlar oluyor.
Tamam bende aynı şeyi söylüyorum. Sözleşme fesih kısmında o madde var. O da ona güvenerek öyle bir istekde bulunuyor. Ne de olsa kırmadan dökmeden bitireceğiz ya işi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.