İlkan'ı kadrolardan çıkararak yeni analizler yapmak gerekecek. Takım olma yolunda bir şey kaybedeceğimizi düşünmüyorum, karakter sahibi oyuncularla oynamak daha önemli ama rakip eksik bölgesini kapattı biz de iyi bölgemizdeki avantajımızı yitirdik.
Bence 5. uzunumuz Sertaç olmamalı,4 numaraya bir yerli oyuncu bulmalıyız.Tofaş'ta genç bir 4 numara vardı mesela adını hatırlayamadım şimdi.Onun katılımı faydalı olabilir.
Kerem Gönlüm'ü ne yapıp edip almamız lazımdı.
İlkan'ın yaptığı yanlış ; Murat Özyer ve ilgili yöneticilerin de zaafı var.
Ama şu varki FB bize karşı düştüğü bu psikolojik durumdan kurtulmak için bu hamleyi yaptı.Futbolun intikamnını baskette alıp dengeleri bozmak istiyor. Yapmamız gereken sakinliğimizi koruyup Teknik Adamlarımızı ve basketbolcu ve futbolcu kardeşlerimize galeyena gelmeden daha fazla destek olmak.
Bana göre bu olayı PARKEDE MAHMUDİ GİDİŞİ SONRASI KAYBETTİĞİMİZİ DÜŞÜNDÜĞÜM SİNERHİYİ TEKRAR YAKALAMAK İÇİN BİR FIRSAT OLARAK BİLE KULLANABİLİRİZ.
ben doğukan sönmezi de düsünebilecegimiz kanısındayım bildigim kadarıyla 2.06 boyunda dogukan sönmez pivot pozisyonunda oynuyor ve temliz bir bilegi var bir kac yıl icersinde rotasyonda yer bulabilecegi konusuluyordu gecen sene yanlıs hatırlamıyorsam darüşşafaka da gecirdi alt yapıyı takip eden arkadaslar var onlar daha ayrıntılı bilgi verir ama ben su sartlar icersinde takımımıza monte edilip gerekirse 4 numarada furkanı da kaydırarark bir seyler yapabilecegimizi dusunuorum su sartlar altında en fazla aklıma gelen çözüm bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.