1. Bu saate kadar nerdeydiniz?
2. Saha içleri neden satışa çıkmadı? Yine kimlere hangi sebeple peşkeş çektiniz?
Geçen sezon kombine alan 3 arkadaş olarak biz almayacağız bu organizasyon bozukluğundan dolayı.
Mert bey birinci sorunun cevabı belli, Sinan Erdem kovalanmış son saniyeye kadar ama olmadı. (iyi ki de olmadı)
Ukalalık etmek istemiyorum ama bence bu takımı yalnız bırakmayın![]()
Öncelikle şu "kombineler nerede kaldı!!! " goygoyunu anlamış değilim. Geçen senede bu zamanlar çıkmıştı.
Hedeflerimizin, yapımızın ve organizayonumuzun geçen seneki standartlarda ve seviyede olmasını düşünmediğimiz için olabilir mi?
Arkadaşlar ilk kez kombine almayı düşünüyorum da, kafama takılan 2-3 şey var. yarımcı olabilecek arkadaşlar özelden mesaj bırakırsa sevinirim
Maç günleri salonun önüne gelen kimse dışarda kalmıyor zaten. Kombineye bu kadar para vermek ahmaklık. Yapsalardı 100 lira.
15 normal sezon + play off + euroleague... Kadın Basketbol maçlarına gittiğini de varsayarsan bir sezonda minimum 40 maç.. kağıda bi dökelim bakalım..
Evet süper bir basketbol kültürümüz var, kombine alan herkes bütün maçlara geliyor.
gelenler açısından konuşuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.