Bu takım bunu kaldırmaz abi. Gerçekçi olmak lazım malesef.Nihat Bölgi;n887736' Alıntı:Dzemaili yerine Furkan Özçal gibi Emre Çolak gibi Birhan Vatansever gibi yerli genç oyuncular tercih ederdim ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu takım bunu kaldırmaz abi. Gerçekçi olmak lazım malesef.Nihat Bölgi;n887736' Alıntı:Dzemaili yerine Furkan Özçal gibi Emre Çolak gibi Birhan Vatansever gibi yerli genç oyuncular tercih ederdim ben.
Veysi Deniz Baskın;n887738' Alıntı:Bu takım bunu kaldırmaz abi. Gerçekçi olmak lazım malesef.
Nihat Bölgi;n887891' Alıntı:Dzemaili yerine TS'li Constant'ı almış olsak ve Selçuk yerine Mehmet Ekici takımda olmuş olsa yani orta saha 3lüsü Constant Melo Ekici 3lüsü olsaydı şu anda çok daha farklı şeyler konuşmuş olurduk.
Murat Temur;n887968' Alıntı:Olmayan şey üstünden konuşulmaz. Başarı olup olmayacağını bilemezsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.