Bugün oynanan maçta yine hücumda birşeyler üretemedik. Çok iyi set oynadığımız dakikalar oluyor ama bunu daha hızlı ve tehlikeli bölge civarında yapmak gerekiyor. Sneijder'in oyuna girişiyle oyun enine büyüdü bu da 3 tane net pozisyona girmemizi sağladı. Artık kenar forvet gelmeli . Bruma'nın gelişimini çok istiyorum ama Bruma +3 te olmalı . Sol öne skorer , hızlı bir oyuncu gelirse Sneijder ve Olcan'ın açacağı alanlarda çok iş yapar. Ayın 18i oldu artık daha fazla uzatmaya gerek yok . Savunmaya ise Semih'in yanına lider bir stoper şart , gönlüm ister Vlaar olsun ama böyle bir girişim söz konusu bile değil sanırım.
Ayrıca Furkan'ın sağ bek performansını çok beğendim , biraz daha sabredip gözlemlemek lazım sanki oradan çok etkili bir sağ bek çıkarabiliriz gibi geliyor bana.
Takımdan genel olarak umutluyum , kaliteli bir takımız skorer kanat forvet geldiği takdirde hücum gücümüz artacak. Set temposunu artırmamız gerekiyor. Takımda Selçuk-Melo ağırlıklı olmak üzere aşırı güven var.Tamam kaliteli takımız ama daha ısırgan daha istekli ,oynadığıyla yetinmeyen bir takıma dönüşmemiz şart.