Göksel Akay
Yasaklı Üye
her yerde farklı haberler var ben valencia maçını izliyordum spiker demişti doelman adı efesle anılıyordu falan sezonun ortalarıydı ben açıkcası efesin kolay kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum doelmandan .Bende barcanın damjan rudezi alcağını okumuştum .Saric hakkındaki yorumlarınıza katılıyorum.Keşke başka takımları 4 numara transferleri yerine erceg yerine alabileceğimiz bir 4 numarayı konuşsaydıkHocam saric 3-4 oynuyor ama adamin hedefi NBA oldugundan kendini 4 numaraya daha cok hazirlar.Cunku NBA daki 3 numara oyuncular eurocup ve adriyatik ligi(oyuncunun oynadigi ligler) ile kiyas edilmez ,ayaklari yavas kalir savunmada sorun yasar.NBA de oynamak istiyorsa 4 numara olarak gelistirmeli kendini. Ayrica benim marca da gordugum
yazi sizin dediginiz gibi Mirotic NBA yaparsa yerine Saric i almak istiyorlar yaziyordu( Doelman degildi).Tabi sizinde okudugunuz yerde farkli yaziyor olabilir. dedigim gibi efes 4 numara icin bjelica yi tutabilir ayricada Samet Geyige(yerli4numara) teklif yollamislar..Saygilar...