Önce şunu anlamak lazım. Herkes yazdığına katılmak, inanmak, desteklemek zorunda değil. Burada bir çok farklı fikir ve kişilik var. elbette farklı fikirler, inanmayanlar, eleştirenler olacak. Bunu kaldıramıyorsan git Twitter da yaz hoşuna gitmeyeni blokla. Diğer türlü ''bir daha yazmam'' doğru gelmiyor bana.
Onun dışında Zaza, bana göre saçma hamle(alacağı para ile düşünürsek) Spanoulis, başkanın gözdesi ve her zaman olma durumu var. Bütçe, daha sponsor belli olmamışken konuşmak bana yanlış geliyor.
Arkadaslarim ve abilerim ben bu foruma yeni uye oldum onceden bu forumdaki yorumlarinizi okuyordum insallah yorumlarimla siteye renk katabilirim
Yazma abi.Bende yazmamayı düşünüyorum artık. adam gibi bilgi veriyorsun yok ilgilenmiyormuşuz yok Spa ile anlaşılmıştı ama neden pürüz çıkmış.Zaza çok para alıyormuş.Zaza'dan kesilen paradan kimsenin haberi yok burdan sallıyorlar. Spa'da gelmesin başkasıda.
Abi boby brownun ucret araligi ne kadardirBrown langforda alternatifi diye biraz önce sevgili bir büyüğüm aradı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.