Maciulis-Marko olayı Shipp-Hawkins olayına dönmesin de ne oluyorsa olsun. Shipp gidiyor diye forumda isyan çıkacaktı mazallah. Shipp Kobe Bryant, Hawkins ise BJK'de bir süreliğine parlayan saman alevi ilan edilmişti.
Aynen katılıyorum Oğuzhan. O zamanlar Shipp Kobe idi, şimdi de Marko Lebron oldu.
Tamam Marko'yu bende beğeniyorum, iyi takım oyuncusu ama hiçbir oyuncuya değerinin üzerinde birşey verilmemeli. yoksa oyuncuyu da kaybedersin, şımartırsın...
Ayrıca Macilus bitmiş bir oyuncu değil, Pocius da öyle. Gelirlerse her ikisi de gidenlerin yerini doldurabilecek nitelikte oyuncular. Takım oyuncuları yerine yine takım oyuncusu alıyoruz.
Bu arada umarım Manny Harris transferi gerçekleşir, Telekomda birkaç maçını izleyip, çok beğenmiştim. Açıkcası Pocius dan daha çok sevinirim.
Karşıyakaya gelince, Obradovic fantazi deniyor sanırım. FB de çok atıcılı takımlar gördüm de, bu kadar çok topu sevip savunmaya takılmayan atıcının bulunduğu takım hiç görmemiştim. Şaşkınlıkla transferlerini izliyorum gerçekten. Hickman, Goudlock, Predzic, Bogdanovic, Oğuz, Blejica, Zoric, Melih... Kala kala bir 36 lık Ömer Onan kaldı savunmacı, pasörde sezonun yarısını sakat geçiren tecrübesiz Kenan...Bu takımın gerek pota altı, gerek dış savunması çöker, hücumda da 1 değil 2 değil en az 4 top lazım. Hepsi her üç toptan birini kendisi kullanmak isteyen oyuncular....