Partizan-Cedevita maçını izledim.Nolan Smith son derece vasat oynamış.Şutu çok zayıf, topu elinden çıkarırken kendisinin bile şutuna güvenmediği belli oluyor.Potaya gitmeyi seviyor ancak bu maçta potaya gidince ya bloklandı ya top kaybı yaptı.Savunmada aksamıyor.Set hücumlarında üreticiliği sıfıra yakın.Gelirse bu oyunuyla 7. yabancı olur hatta Ender'i bile keseceği şüpheli.
Eurocup istatistikleri sizi yanıltmasın.İlk turda 19 sayı ortalaması var ancak 2. turda bu ortalama 9 sayıya düşmüş.Yani işler sertleşince skor anlamında yarısını bile vermemiş.Beşitktaş'a karşı bir maç 0 sayı, diğer maç 6 sayıyla oynamış.
Bütçe önemli ancak yine de bence Pargo, Aaron Jakson, Jacob Pullen, De Marcus Nelson gibi oyuncuların piyasasasının düşmesi beklenmeli, bunlara teklif yapılmalı.Sonuçta derin bir kısa rotasyonuna sahibiz ve guard konusunda bekleme lüksümüz var diye düşünüyorum.