Onur Salim Karakuzu
Kayıtlı Üye
Çok saçma olacak bilmediğimden soruyorum ama bazı arkadaşlar Nikolovu yerli olarak kullanırız diyorlar bu durum müsait mi kadroda olsa da yabancı sayılmıyor mu ?
Israrla bu takımın ihtiyacının Pick&Roll oynayabilen bir pivot olduğunu düşünüyorum.Ama piyasaya bakınca konuşulan isimlerde fena değil.
Mejri iyi bir oyuncu 2012 Olimpiyatlar döneminde falan çok iyiydi Madrid'de çok şans bulamadı.Hoca da bu tarz isimleri seviyor ama yine şutlarımız girmediğinde bizi Arroyo'nun eline mahkum bırakacak bir düzen kuruyoruz.
Mejri daha çok defansif özellikleriyle bloklarıyla ve atletikliğiyle ön plana çıkar geçen yıla göre bizi ileriye taşır ama Furkan-Mejri pek verimli bir ikili değil sanki
Nolan Jerry Johnson olacaksa hemen gelsin nesini beğenmediniz adamın müthiş katkı almıştık sezon ortasında gelmesine rağmen![]()
Abi Nolan'ın Nba'de oynayamamasının en büyük sebebi Nba için atletizmi yeterli olmaması. Ama Avrupa için de atletizmi yüksek seviyede. Arada kalmış olduğu için Avrupa'ya geldi. Ayrıca ben Vidmar'ın türk olduğunu hiç hatırlamıyorum. Bjk döneminde yerli sayılmak istedi ama olmadı. Hala yabancı statüsünde oynuyor diye biliyorum ben Gasper..
E madem 4 uzun zor olacak , yerli statüsündeki , post oyunu ribaundu ve orta mesafesi olan Ersin'i niye gönderdik bunu anlamadım ?
Hoca'nın tuttuğu bir oyuncu Dudley. Sakatlık sonrası düşüşüne sinirlendi demek ki veya devşirme hakkını başkasına saklıyor.