Hepsinin sözleşmesi bitmişti. Gerçekçi bakarsak da Jelena hariç diğerlerini tutmak pek mantıklı değildi zaten.Takımda ki tüm yabancı oyuncular ile yollar ayrılmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hepsinin sözleşmesi bitmişti. Gerçekçi bakarsak da Jelena hariç diğerlerini tutmak pek mantıklı değildi zaten.Takımda ki tüm yabancı oyuncular ile yollar ayrılmış.
Komik bütçelerle saçma sapan takım kurulacaksa Ekrem Hoca'nın da kariyerini engellemeye hakkımız yok. Gider bir EL takımına canı sıkıldıkça şampiyon olur..
Can Topsakal dün Cumhuriyette çıkan ropörtajında 4 ve 5 numaralara çok iyi oyuncular alacağız demişti
Bobby Brownu alabilirsek Mccollumla devam etmemiz ne kadar doğru olur bilmiyorum ben. Brown büyük oyuncu çok isterim gelmesini. Dunstonla Lasmeyle de dehşet korkutucu oluruz. Twitterda bir iki yerde bütçe üç katı olacak falan diye bişeyler yazılmış bana çok saçma geldi açıklaması, 10 milyon dolara tavım ben. 10 milyon büyük paraMoerman + Dunston (Lasme'den farkı yok bence sadece Efes adamı kullanamadı). Oyun kurucu kısmınada Eric+Bobby Brown yolun sonu finalfour, artık oradan kupayı alırız herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.