beni kast etmediğini biliyorum. sadece fikrime olaydan bağımsız örneklerle karşı çıkıp off-topic olduğun için ironik bir cevap vermek istedim
senin görmek istediğin şey playofflar, final 4'lardır. benim görmek istediğim şey bu tip başarılar gelemese bile sezonun kalan kısmında oynanacak organize ve göze hoş gelen bir basketboldur. bu çerçevede fikirlerimizin farklı olmasını doğal karşılıyorum. iyi bir guardımız olsa 2 maç gibi küçük bir fark yaratacağı fikrine de katılmıyorum.
basketbol izlerken bir takımda bir, pivot olmamasına katlanamıyorum, ki bence düşe kalka da olsa bu konuda yolumuzu bulduk. iki, guardsızlığa hiç ama hiç tahammül edemiyorum. oyunu başlatacak adam olmayınca bir yığın rastgele iş dönüyor sahada. izlediğim her maçtan sonra yaşadığım sinir harbini anlatamam. önceki girdimde ismini saydığım oyunculara da haksızlık edildiğini düşünüyorum yapılanmadaki bu bariz boşlukla. ve bu çerçevede sene başında yola çıktığımız paradan kalanın gerekiyorsa hepsi verilsin, bir tane dişe dokunur guard alınsın. olay bundan ibaret.