Ergin hocamız süper kadro kurduk demiş,iyi kadro kurduk sizde desteklerseniz belki bir yerlere gelebiliriz dememiş yine beklentiyi zirveye çıkarmış,ya hocam süper kadro hemen hemen doğrudan F 4'e aday takım demektir,İnsanları bu kadar aptal yerine koymayın bu taraftarlar arasındada basketboldan anlayan İnsanlar var,elinde patlamaya hazır Krstic kumarı var ve sezon arasında alel acele uzun telaşına düşecek haberi yok veya fazla kaptırmış kendini belliki nasıl olsa bahaneler hazır olur sezon sonunda yazık olacak.
Not: Bu bütçeye gerçekten iyi diyebileceğimiz bir kadro kuruldu ancak en fazla iyi diyebiliriz,F 4 adayı olabilmek için getiremedikleri Toney Douglas veya ayarında bir adam,son derece riskleri çok az hatta Krstic gibi yaşlı ve ağır sakatlıktan çıkmış oyuncu olmamalı vede Schilb gibi zor maçlarda çabuk tırsan oyuncuda olmamalı,ya bunlar olmamalıydı veya ikisinin yerine adam akıllı bir oyuncu alınabilinirdi oda savunmacı atlet bir uzun daha olmalıydı,mevcut kadronun firesiz iki üç kişilik performanslar göstermelerini bekleyeceğiz ki ( oda çok zor ) üst hedefler için konuşabilelim,Lig için zaten ciddi eksikler var,Can'ın alınması tercihtir az çok yetenekli ama Şafak'tan ne fazlasını gördü merak ediyorum adamı değerlendiremeden gönderdi ve yerli bir uzun daha şart aslında yada devşirme biri alınmalı,Lig maçları bir kenara atılmamalı oda bir hedef olmalı ama kadroya bakıyoruz pek iç açıcı değil bunlar benim kanaatim vede düşüncelerim,arkadaşlara tavsiyem EL ve Lig için beklentinizi çok yüksekte tutmayın basketbolunda takım kimyasınında gerçekleri var.elbette destek hep destek sadece itidalli olalım.