Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, 2017 - 2018 voleybol sezonu hazırlıklarını Galatasaray Taç Spor Tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.
Galatasaray HDI Sigorta başantrenörü Nedim Özbey, yardımcı antrenör Umut Çakır, Sportif Menajer Can Ayvazoğlu, kaptan Hüseyin Koç ve oyuncularımız yeni sezon öncesi Galatasaray TV'den Merve Ergü'nün sorularını cevapladı.
Başantrenörümüz Nedim Özbey, yardımcı antrenörümüz Umut Çakır ve oyuncularımızın sezon öncesi değerlendirmeleri şu şekilde:
NEDİM ÖZBEY
Bizim sezonumuz başladı ama 8 oyuncumuz milli takımda. Bunlardan bir tanesi yabancı, yedi tanesi Türk oyuncu. Bu Galatasaray'ın altyapıya ve gençlere ne kadar önem verdiğini gösteriyor, bu da bizim için gurur kaynağı. A takımda oynatabileceğimiz altyapıdan oyuncularımızla çalışmalar yapıyoruz. Yeni heyecanla, yeni gençlerle ve yeni bir takımla sezona başlayacağız. Galatasaray'ı en iyi yere getirmek istiyoruz. Burada kalıcı oyuncular, kalıcı eserler bırakmak lazım. Ben de onun için uğraşıyorum.
UMUT ÇAKIR
Yeni sezon hazırlıklarında üçüncü haftamıza başladık. Gayet güzel geçiyor hazırlıklar. Herkesin bildiği gibi genç bir kadroyla sezon hazırlıklarına başladık. Altyapı oyuncularımız aramıza katıldı. Güzel bir takımımız var. İnşallah bu sene iyi bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum.
CAN AYVAZOĞLU
3 haftadır çalışıyoruz yeni sezona. Aramızda altyapıdan oyuncularımız da var. Milli takımdaki arkadaşlarımızın dönmesiyle bu hafta içi tam takım olmaya başlayacağız. Arkas maçına kadar iyi hazırlanıp, İzmir'de galip gelerek iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.
HÜSEYİN KOÇ
Bizim için çok önemli bir yıl. Galatasaray her kulvarda olduğu gibi voleybolda da çok iyi yerlere gelmek için çalışıyor. Umarım geçen seneden daha başarılı bir yıl olur tüm branşlarımız için. Yüzümüzün güldüğü, taraftarın yüzünün güldüğü bir yıl olmasını diliyorum.
BOĞAÇHAN ZAMBAK
Yeni sezona iyi başladık. Yoğun ve sıkı antrenmanlar yapıyoruz. Milli takımda oyuncularımız var. Her şey iyi gidiyor. Sakatlıksız ve iyi bir sezon geçirmek dileğiyle herkese başarılar diliyorum. Taraftarlarımızı maçlara davet ediyorum.
EMİN GÖK
Sezon başında olduğumuz için yoğunuz. Milli takımda olan arkadaşlarımız olduğundan eksiğiz. Az kadroyla yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yavaş yavaş maç hazırlıklarına başlayacağız.
FAHRİ SARAÇ
Ben hem altyapı hem de A takım olduğum için çalışmalar biraz yorucu geçiyor. 3 haftadır sürekli antrenman yapıyoruz.
ÖZGÜR TÜRKMEN
Çalışmalarımız iyi geçiyor, altyapıdan gelen arkadaşlarımla birlikte ağabeylerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
MİRZA LAGUMDZİJA
Antrenmanlara başladık, yeni sezon çalışmaları iyi geçiyor. Benim için A takımla çalışmak çok iyi bir tecrübe.