Sadece Selden değil Afyon çok iyi yabancılar getirdi. Parasızlıktan ölüyoruz dedikten sonra böyle oyuncular getirmek de nasıl oluyor garip.Afyon’daki Selden kimdir necidir bilmem ama baya iyi oyuncuya benziyor.İlk kez bugun izliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sadece Selden değil Afyon çok iyi yabancılar getirdi. Parasızlıktan ölüyoruz dedikten sonra böyle oyuncular getirmek de nasıl oluyor garip.Afyon’daki Selden kimdir necidir bilmem ama baya iyi oyuncuya benziyor.İlk kez bugun izliyorum
Sadece Selden değil Afyon çok iyi yabancılar getirdi. Parasızlıktan ölüyoruz dedikten sonra böyle oyuncular getirmek de nasıl oluyor garip.
Black benim çok sevdiğim bir oyuncuydu. Hem deli atlet hem deli kuvvetli bir oyuncu. Patrick Young'dan sonra bu tarz oyuncular pek bulunmuyor piyasada. Fakat yıllardır bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Belki takım, belki de koç faktörü bunda etkilidir bilemiyorum. Gerçi geçen sene Pasqual ile iyiydi Zenit'te. Neden ayrıldı onu da bilmiyorum. Efes istemiş ama alamadı mı bilmiyorum. Tam bizlik de oyuncu kendisi... Bu kadar delici kısalarımızın kanatlarımızın yanında pota altında bir canavar lazımdı.
Tarık Black’in şutu olan modeli de bize gelmek için can atıyordur zaten.Almadı, şutu yok diye.
Tarık Black’in şutu olan modeli de bize gelmek için can atıyordur zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.