Bir daha yazayım bazı arkadaşlar anlamamak için kırk takla atıyor.
Galatasaray'ın bu kongre yapısıyla yönetilemeyeceğini ve acil bir tüzük değişikliğine gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. En başta yasalarda karşılığı olmayan ve hemen her Galatasaray mali genel kurulunda soruna neden olan ve olmaya devam edecek çift ibra saçmalığı kalkmalı. Yönetimler Galatasaray'ın temsilsici olmalı o kadar asıl işi profesyoneller yapmalı. Bayern Münih gibi olma şansımız umarım olur.
Galatasaray'a kurumsallık geldiği gün elbette lafta değil gerçek kurumsallık. A takım çalıştırıcısının değil gerçek bir futbol aklının yönettiği alt yapılar, yine gerçek basketbol ve voleybol vs. vs. akıllarının yönettiği şubeler. Yöneticiler ise sadece işleyişi yönetecekler.
1- Tahkimden o Oğulcan Kararı 10 günde çıkamaz.
2- Tudor'un kararının kesinleşmesi sonrası borcun ödenmesi büyük bir başarı değil karar zaten Mayıs ayında kesinleşmiş.
3- Vergi borcu ile davaya gelelim. Bu vergi borcu değil vergi cezası borcudur. Kim bilir davası kaç yıldır sürüyordu. Ya da son çıkan vergi barışına başvurdular ve borcu takside bağladılar.
Bu arada hatırlatmış bazı arkadaşlar Metin Öztürk açıklamamışmıydı Albayrak'ın bunların hepsini aradığını ve "en az 300 milyon tl ile gelmeniz" gerekiyor dediğini. Peki neden Burak Elmas ve ekibi far tutulmuş tavşan gibi hareket ediyorlar?
Ben hepsini geçtim nerede hazır olan stad isim sponsoru?
Yiğit Şardan, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu hakkında yazdıklarım ortada. Beni oncu buncu ilan edeceğinize bu yapı nasıl düzelir diye düşünün.