Burada yaptığım serzenişi tekrarlıyorum.
Kulübün basketbol şubesi 2.sınıf muamele görüyor, ağustosun ilk haftası bitti, bir tane resmi açıklama yok, etkileşim yok, şaka gibi, bu takım ne zaman kampa girecek, ne zaman oyuncular birbirini tanıyacak ?
Muhammet Bey gibi düşünenler bunu normal karşılayabilirler ama bu yıl özelinde de ( çok iyi transferler gelse de ) vasata alıştırıldığımızı görebiliyorum. Kendi adıma Ahmet Cömert’te 50 kişi maç izleyenlerden biri olup, bu takımın Ergin Hoca ile zirveye çıkmasına tanıklık etmiş biri olarak bunu kabul edemiyorum.
Biz kemik kadrosu belli bir Efes, Fenerbahçe, Karşıyaka değiliz.
Bizim takımımızın onlardan çok daha fazla çalışmaya, antrenmana ve hazırlık maçına ihtiyacı olacak.
O sebeple, başta yöneticilerin açıklanmaması, sonrasında hedeflerin belirtilmemesi, Nef in basketteki katkı ve rolünün açıklanmaması, salonu ismiyle beraber seçimde koz kullanıp bir kelime bahsedilmemesi, taraftarla etkileşim yapılmaması, formalarla ve ürünlerle alakalı bir bilgi verilmemesi, oyuncu transferleri hakkında hiçbir bilgi verilmemesi, kamp programının açıklanmaması çok büyük eksikler.
Hedef ligde yarı finalse ya da play off ise çıkıp açıklayın. Bu bile bu belirsizlikten çok tatmin eder.
Saygılarımla