Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu akşam mutlu isen zaten vizyonun misyonunu tamamlamış ulvi olarak devam etsenArkadaşlar Volkan denen elemana laf yetiştirmeye çalışmayın, molde bizi elese volkan burda halay çekerdi. kendisine Galatasaraylıyım diyordur bide yüzsüz yüzsüz. gizleyin geçin fazla ciddiye almayın. geçen sezon da şampiyon olamayız cart curt sıkıyordu Okan hocaya laf ediyordu, şampiyonluğun geldiği akşam Okan Buruk beni yanılttı diye entryler girmeye başladı bir andaŞimdi yine başlamış boş anticiliğe, winner bir hocamız var çok şükür volkan gibi Galatasaray'ın kötülüğünü isteyen elemanlara mahal vermiyor.
Transferler geç gelmiş
Boş yapma Alper o kadro ile Tokatlıcak tabi...volkan bazen senin yerinde olup dünyada futboldan en az anlayan insan olmanın nasıl bir his olduğunu öğrenmek istiyorum. ne güzel futboldan anlama paso boş anticilik yap. harbiden dünyada futboldan en az anlayan insansın ya bir tane yorumuna katılasım gelmiyor çünkü bomboş entryler. Okan hoca geçen yıl sadece feneri tokatlamadı çok şükür senin gibi fitnecileri de dumur etti. bayağı sıkmaya başladın, sessize alalım da burda boş boş yorumlarını okuyup tadımız kaçmasın.
Kerem Demirbay çok abartılan bir oyuncu. Okan hoca eski öğrencisi diye istiyor sanırım. Madem eski öğrenci istiyor en azından yatırım amaçlı Başakşehir'den Berkay'ı alalım. Kerem'i alırsak çok pişman oluruz.
Sergio Oliveira gitmis sanirim.
Yalnız 2 maçta da Emil Breivik'e bayıldım. Muhtemelen 1-2 sene içinde 5 büyük ligte izleriz. Keşke dün stattan çıkmadan biz çekip alabilseydik. 2 maçta da orta sahamızı ezdi geçti. Hayran kaldım.