Okan Buruk maç öncesinde “lig ve kupayı ayırmıyorum, aynı görüyorum” demiş ama inşallah ligi böyle görmezsin hocam ne diyelim.
Avrupada devam etsek elenmemiz iyi oldu derdim lâkin iki turnuvadan da bir anda saf dışı kalmak moral bozdu. Zaten problem elenmekten ziyade kötü performanslar, kötü oyun.
Zaha o eski videolarda izlediğimiz kolayca adam geçen, topu alıp giden Zaha değil. Sebebini bilmiyorum fakat bu adam oynarsa sadece kaleye yakın yerde yani santrafor oynar. İzleyen herkes görüyordur ancak inatla çizgiye atıyorlar verimini düşürmek için, inanılır gibi değil.
Tete meselesi başlı başına tez konusu. Fiyasko kelimesinin karşılığı olabilir kendisi. Ziyech yaşıyor mu ondan bile haberimiz yok.
Kaan bu kadroda Torreira’nın yanına en çok yakışan adam fakat saçma sapan sebeplerden dolayı bir sağ bek oluyor, bir sol bek oluyor. Üstelik sakat sakat oynuyor.
Kerem Aktürkoğlu konusuna gelecek olursak; futbolun temel doğrularında o kadar büyük eksiklikleri var ki, bunları geliştirmedikçe istenen seviyeye gelemeyecek gibi. Atağa çıkarken yaptığı basit top kayıplarını, basit pas hatalarını azaltması lazım. Bu seviyedeki bir oyuncuya yakışmıyor, kendisini de kötü gösteriyor.
Beşiktaş maçının bahanesi olmaz. İyi oyun ve mutlak 3 puan hedefiyle çıkılmalı. Aksi bir sonuçta bizim çarşı karışır.