Bu bilgiler nereden dosttum"Koç ben Yeboah'ı oynatacağım kardeşim bana güvenin demiş."
"1 ve 4.5 için tamamen euroleague'de oynayan oyunculara bakılıyor."
"İlk hazırlık kampından sonra 1 yabancı daha alınacak. Sezona 6 yabancı ile başlanacak."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu bilgiler nereden dosttum"Koç ben Yeboah'ı oynatacağım kardeşim bana güvenin demiş."
"1 ve 4.5 için tamamen euroleague'de oynayan oyunculara bakılıyor."
"İlk hazırlık kampından sonra 1 yabancı daha alınacak. Sezona 6 yabancı ile başlanacak."
Jarell Martin iyi olur1 ve 4 numara için Eurorlague’den oyuncu bakılıyormuş, gerçekten kaliteli isimlermiş ve 4 numara her an düşebilir demiş K.Övet. 1 numara içinse kaliteli isimler beklenecekmiş.
Bentil ya da Moneke geliyor akla. Umarım Bentil olur. Moneke’nin şutunun olmayışını tölere edecek ofansif yapı yok maalesef
Eski açık programı.Bu bilgiler nereden dosttum
Aklıma ilk o geldi yayındaJarell Martin iyi olur
Hiç umudum yok alınacak 4 tenalınacak 4 numarayı bilen var mı? varsa eğer kerem ovet'in dediği gibi kaliteli biri mi? beklentiyi yükseltmeli miyiz?
Siz iflah olmazsınızalınacak 4 numarayı bilen var mı? varsa eğer kerem ovet'in dediği gibi kaliteli biri mi? beklentiyi yükseltmeli miyiz?
Mickey imkansizŞimdi bazı isimler yazıcam yeni anlaşmış olanlar olabilir okadar dikkali takip etmiyorum içlerinde boşta gelme ihtimalleri olanları yazarsanız sevinirim
Jordan Mickey
Deshuan Thomas
James Webb
Jalen Hoard
Pierro Pelos
Sutu olmayani alip Sadikla oynatmak en mantikli olacak, plansizlik icinde en iyi plan.4 numara için fena isimler yok listede şutu olanı alsan ağır kalıyor, şutu olmayanı alsan 3-4-5 şut atamayacak, muazzam bir planlama gerçekten ya.
Sadık ve Samet şut atabildiği için bence daha öncelikli olan ayağı çabuk ve 5 numaradaki sertlik ihtiyacını bir nebze giderebilecek birisinin alınması. 5 numaraya doğru profil alsak işimiz daha kolay olurdu ama artık yapacak bir şey yok. Nasıl olacak bilmiyorum ama 1-4 numarada hata yapamayız, yapmamalıyız.4 numara için fena isimler yok listede şutu olanı alsan ağır kalıyor, şutu olmayanı alsan 3-4-5 şut atamayacak, muazzam bir planlama gerçekten ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.