Fenerbahçe Beko sonuna kadar haketti.Final maçı öncesinde değil Monaco,karşılarında kim olursa olsun şampiyon olacaklarını düşünüyordum.Çok büyük yürek koydular.Sevindim veya üzüldüm diyemem,öyle bir hissim yok.Sarı lacivertli takım olarak izledim ben.
Melih sezon başında Cumhurbaşkanlığı kupası maçından öncede boş yapmıştı,Efes maçı kazandığında ise dalga konusu olmuştu.Biz rekabetçi olsak bizdede Melih benzeri oyuncu var.Aklı başındaki taraftarlar bu tür sevimsiz,terbiyesiz şeyleri sevmezler zaten fakat sıcağı sıcağına olduğunda büyük çoğunluk tarafından alıcısı oluyor.Halbuki Melih Fener taraftarının çoğunluğu tarafından sevilmeyen oyuncu.
Birde Fenerbahçe yönetimi bu konuda bari duruş sergilesin.Bir başka oyuncu veya koç haksız olduğunda ''milli takım oyuncusu,milli takım koçu böyle yapamaz'' diyenler kendi içlerinden birisi terbiyesizlik yapınca ''hehehe'' yapamaz.Birazcık duruşunuz olsun.Fakat siz bundan besleniyorsunuz,sıkıntı tamda orada.Yönetim olarak kendiniz sürekli gerginlik,kaos yaratmaya çalışıyorsunuz.Melih-Mert Hakan gibi oyuncularda bunu kendilerine fayda olarak kullanmaya kalkıyorlar.