Keşke bütün sezonu böyle geçirebilseydik. bir ara iyi ritim yakalayan takım fener, aydın, THY gibi mağlubiyetler ile olumsuz bir sürece girdi.seneye bu süreçleri çok yaşamayacağımızı umuyorum. gidecekler, kalacaklar,ve gelecekler ki özellikle alınacak yabancı oyuncular gelecek sezonun kaderini fazlasıyla belirleyecek diyorum.Hiç zorlanmadan acaba bu set gider mi diye düşünmeden oyunun her alanında üstün olduğumuz bir maç oldu.
Zeren spora teşekkür onlarla kardeş klüp olalım diyecem amaThy Zeren maçını kaybetti. İlk 4 de yer almayı garantiledik. İlk 4 girdik bundan sonra zor olsa da hedef şampiyonlar ligi bileti almak.
Temelde başarı kabul etmesem de bir adım olarak kabul ettiğim için tebrikler takıma. Yıllardır ilk defa bu noktadayız.
Bu bakış açısı, tamamen göreceli bir bakış açısıdır ve konuya hangi açıdan baktığınıza bağlıdır.4. Olmak zaten bir başarı değil ama 4-5 senedir ilk 4 yarışının dışındayız o yüzden bir adım olarak görüyorum bende. Seneye kurulan kadro da Eczacı ile ilk 3 yarışı verecek gibi duruyor eğer seneye ilk 3 de gelirse hedefler artık yavaştan kupa olmalı.
Sanıyorum ki, bu yorumu, normal lig sezonu sonrası, playoff'ları dikkate alarak yapmışsınız. Eğer öyle ise çok mantıklı. An itibarı ile kalan maçlar ve pozisyonumuz dikkate alındığında, Vakıf'ın üzerine çıkmamız, matematiksel olarak mümkün gibi görünse de, bir voleybol mucizesi olmadığı takdirde, çok da olası değil. Yani normal lig sezonundaki 4.lüğümüz kesin gibi... Ancak playoff'larda ne olacağı belli olmaz. O zamandaki hazırlıklarımız ve form durumumuza göre, play off'larda ilk 3 sırada yer alarak Şampiyonlar Ligi'ne kalma şansımız devam edecek. Konuya bu açıdan bakıldığında, size katılıyorum....Pazar günkü maçın oluşacak skorundan bağımsız (ki kazanacağımızı düşünüyorum) ligde 4. olmayacağmızı düşünüyorum ve inanıyorum
Mete Bey evet, aslında normal sezonu değil playoff'lar için düşünerek yazmıştım. Şahsi fikrim son haftalardaki formumuzla birlikte olası bir 3.lük maçında eczacıbaşını geçebiliriz. Kızlara güvenimiz tamSanıyorum ki, bu yorumu, normal lig sezonu sonrası, playoff'ları dikkate alarak yapmışsınız. Eğer öyle ise çok mantıklı. An itibarı ile kalan maçlar ve pozisyonumuz dikkate alındığında, Vakıf'ın üzerine çıkmamız, matematiksel olarak mümkün gibi görünse de, bir voleybol mucizesi olmadığı takdirde, çok da olası değil. Yani normal lig sezonundaki 4.lüğümüz kesin gibi... Ancak playoff'larda ne olacağı belli olmaz. O zamandaki hazırlıklarımız ve form durumumuza göre, play off'larda ilk 3 sırada yer alarak Şampiyonlar Ligi'ne kalma şansımız devam edecek. Konuya bu açıdan bakıldığında, size katılıyorum....
Aslında takımımızın yükselen formu ve motivasyonu dikkate alındığında, 3.'lük pek de sürpriz olmaz. Kısmet diyerek başarılar dileyelim...Hedef artık tamamen şampiyonlar ligi bileti almak olmalı zaten. İlk tur da Feneri geçip finale çıkabilme ihtimalimiz düşük gibi. Ama 3-4 turunda bence bir süpriz yapabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.