Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sert potayı savunacak bir uzunUzun yıllar sonra gelen en iyi kısa forvet Palmer. Ligde %49 ile üçlük isabet oranı yapmış geçen yıl. Hücumda çok tehlikeli olacağız görünen o. Bost, Canaan, Melo üçlüsünün yarattığı etkiyi yapabiliriz. Alınacak ikinci pivot savunmada ve hücumda dominant biri olursa tabiri caizse "Baba Pivot" olursa tadından yenmez.
M baye csk ya gitti geçen sene. 1.2 milyona gitti. Yani bize düşmesi imkansızMbaye düşmez mi acaba buraya. Kazan'daki sözleşmesi nasıldı ve ne kadar alıyordu bilmiyorum ama cuk otururdu.
Kazan diye kalmış aklımda, Cska'ymış. düzeltme için teşekkürler. maaşının da bu kadar tuzlu olduğunu bilmiyordum.M baye csk ya gitti geçen sene. 1.2 milyona gitti. Yani bize düşmesi imkansız
Necati ağabey, peki Ponitka bizde olsa Palmer'dan neyi daha iyi yapabilirdi? Artısı eksisi nedir. Naçizane yorumunu almak isterim müsaadenle.Ponitka gelebiliyor durumda olacak ve Palmer tercih edilecek, var mi oyle bir sacmalik? Euroleague’den bir oyuncu bakiliyoru temizleme tweeti o duyumcu arkadasin.
Ponitka oyun kurar, ribaund alir, surekli penetre eder, savunma yapar, savasir, oynadigi takima ruh katar. 1-2-3 u ayni anda oynayabilen bir adam, Kenan’in Euroleague versiyonu. Sutu istikrarsiz oldugu icin en ust seviyede kalamiyor, Palmer’in sutu ve yasi haric Ponitka ile kiyaslanmayacagini dusunuyorum.Necati ağabey, peki Ponitka bizde olsa Palmer'dan neyi daha iyi yapabilirdi? Artısı eksisi nedir. Naçizane yorumunu almak isterim müsaadenle.
İnşallah doğru değildir. "Baba" diye Delgado'yu alırsak bizde 'babayı' görürüz gibi.Angel delgado duyumu geldi sabah sabah umarım doğru değildir. Beğeneni vardır ama ben pek beğenmiyorum. İspanya'dan talipleri varmış.Bide acaba palmer ne kadar maaş'a geldi,Merak ettim. Eurolig opsiyonu var gidebilir belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.