Halil Sentürk
Kayıtlı Üye
2. haftayı lider olarak kapatıyoruz umarım sonu da sezonun başlanıgıcı gibi olur.
Türk basınına göre diyor yani kaynak hala fotospor.Galatasaray ve İsabel Haak yıllık 2.4 milyon euro karşılığında 2.5 yıllık anlaşmaya vardı.
(ivolleymagazine.it)
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Dün beklediğim o imkansız 6 ile başlıyor barbolini hiç beklemezdim helal olsun yazarken mantıklı geldi ama asla çıkmaz diye yazdım helal olsun en doğru kadro ile başladı her hoca bu riske giremez.Yarın oynanacak İlbank maçında umarım rotasyon yaparız asla yapılmayacak biraz daha riskli bir rotasyon yazıcam ama tam bunu denememiz gereken maç ve çok eminim o risk alınmayacak.Yabancı sınırından Timmerman yada Sylla kadro dışı bırakılıp şuana kadar genel yedek kalmış hazırlanamamış oyuncularla başlamalıyız bence.Bongaerts Alexia Lukasik Frantti Ayçin Yasemin Eylül.Bu sene rotasyonumuz var ve kullanmalıyız saydığım hiçbir oyuncu yedek oturmak istemez kaliteli isimler.Vakıf maçına hem aslar dinlenir hem yedekler hazırlanır hem de şikayet ihtimali azaltılır kesinlikle bence bu kadro saha da olmalı ama asla o riski almayıp normal kadro ile çıkacak gibi.Buda bir risk sayılmaz yine İlbank'a set vermeyecek bir seviye farkı var yedek sayılabilecek takımın bile.
İnşallah Vakıfbank'ı yeneriz çok zor ama imkansız değil.Mallesef saçma bir sistem oldu Avrupa da sadece bizim ülkemizde haftasonu Vakıf maçından sonra 3 hafta ara verilecek ve daha sonra lig programı kısaltılıp 3 günde bir maç koyulacak.Bu haftasonu Vakıf maçı çok önemli eğer bu maçı alırsak ligin ilk devresini lider bitirme şansı doğar bence çok çok önem vermemiz gereken bir maç bu maçtan sonra 3 hafta civarı lige ara verilecek zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.