Orta da net bir isim yok bir sürü isim konuşuluyor ama Martinez bana en olası gibi geliyor.Hem kendini göstermesi için bir vitrin yetenekli ama Avrupa da bir türlü iyi seviyelerde oynayamamış biri.Bu sene Tianjin ile sözleşmesi var ama Tianjin Natalia ile de anlaştı 1 yabancı oynatabiliyorlar saha da o yüzden oyuncu gitmek isterse kalsın diye zorlarlar ama koparılabilir.Martinez hem bize güç katar hem de kendini göstermesi için iyi bir takım Galatasaray şuan o yüzden Martinez olabilir gibi his ediyorum.Kuides Dannesi ve Kurtagic de konuşuluyor.Milano Dannesi ve Kurtagici yolarsa batar sözleşmeleri de var o yüzden o ikisi bana çok zor geliyor.Kuides olabilir geleceği de olan biri iyi bir blokör umarım adı geçen bu dörtlüden biri olur saçma sapan biri gelmez.Carol diyenlerde var ama Cibara Carol ile ilgilendik seneye gelebileceğini bu sene LOVB ile anlaştığını söyledi demişti zaten.Adı geçmiyor ama Barbolinin eski öğrencisi diye belki Lubian olabilir diye düşünüyorum oda çok iyi transfer olur ama zor.Sonuçta Barbolini onu geliştirdi etti neden adı geçmiyor garip geliyor oda olası bence.