Üsküdar Ümit
Kayıtlı Üye
Patty Mills, Tony Parker'ın ASVEL'ine katılmayı kabul etmiş.
Adı euroleague ama arap takımları var ki bu sayı yükselecektir. Cska nba europe yapabilir belki.Euroleague'in bir sonraki sezon 24 takıma çıkacağı netleşti. 12 Franchise alan kulübe ek olarak Partizan, Kızılyıldız, Valencia, Bologna, ve Dubai takımları da kalıcı lisans (Franchise) alacakmış. Mevcut son hissedar kulüp CSKA'nın durumu hala belirsiz. Kalan takımlar WC ve Eurocup üzerimden gelecek.
CSKA nasıl yapacak NBA Europe'u?Adı euroleague ama arap takımları var ki bu sayı yükselecektir. Cska nba europe yapabilir belki.
Siyasi anlamda bir müdahale ile olabilirCSKA nasıl yapacak NBA Europe'u?
Çok iyi üç ekleme yaptı Beşiktaş
Çok iyi bir transfer saha BJK'den
Yok artık o kadar değildir.Sakatlar ordusu kuruyoruz bizde.
De bost 36 yaşında gelsin.
Ercan Bey neden Galatasarayla ile ilgili transfer haberleri paylaşmıyorsunuz?
Keşke Euroleague sayfasında bizim transferleri de konuşabilseydikErcan Bey neden Galatasarayla ile ilgili transfer haberleri paylaşmıyorsunuz?
Ben beşiktaşın veya fenerin transfer haberlerini okumak istemiyorum.
Bu forumda zaten her türlü haberler sayenizde konuşuluyorKeşke Euroleague sayfasında bizim transferleri de konuşabilseydik
Euroleague başlığında Galatasaray transferleri mi konuşulsun?Ercan Bey neden Galatasarayla ile ilgili transfer haberleri paylaşmıyorsunuz?
Ben beşiktaşın veya fenerin transfer haberlerini okumak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.