2026-2027 Galatasaray Daikin

Bütçe önceden artmış olsa kimi alacaklardı ki? İnşallah gidip cl wild cardı için para harcamazlar. Ligte ilk 4 yapamadıktan sonra her sonuç başarısızlıktır bana göre. Zeren çok güçsüzleşti sadece Thy var ki bence bazı isimleri çok düşündürücü performans anlamında. Paramız olsaydı sadece daha iyi bir yerli pasör alabilirdik bunun dışında çok bir etkisi olmazdı bence. Vakıf imoco fb gibi takımlardan taş çalmadıkça zaten hedef hep 4.lük.
Bir sonraki sezon için şimdiden çalışamara başlarınlar o zaman görelim para var mı yok mu. Herkes güzel sallıyor.

Seneye liberomuz olacak Ayça Vakıfbank ile CL şampiyonu oldu.Kesinlikle en iyi libero ödülü de onun hakkıydı ama haksız bir seçim yapıldı.

Vakıfbank'ın harcadığı milyonlar bir tek bana mı batıyor? Hiç şansımızın olmadığı bir kulvarda amaçsızca takılıyoruz sayelerinde.

Futboldaki kısıtlama gelse keşke

Twitter'da mesaj yazarak her şeyi yaptırabileceğini sanan gerizekalı bir kitle var. Sanırsınız ki kendileri yönetiyor takımı.

Vakıfbank'ın harcadığı milyonlar bir tek bana mı batıyor? Hiç şansımızın olmadığı bir kulvarda amaçsızca takılıyoruz sayelerinde.
Vakıfbank olmasa şansımız var mı?

Vakıfbank olmasa şansımız var mı?
Şu anda en çok harcayan onlar olduğu için söyledim. Sonuçta devletin parası yani bizim paramız Eczacı ve Fenerden farklı olarak.

Sylla Vakıf yazılmaya başlamış ilginç.

Şu anda en çok harcayan onlar olduğu için söyledim. Sonuçta devletin parası yani bizim paramız Eczacı ve Fenerden farklı olarak.
Tamam ama bizim sıkıntımız keşke sadece bu olsa :) en çok vakıfın da harcadığını düşünmüyorum ben seneye eczacı ve fb çok daha fazla bütçeli takımlar olacak

Twitter'da mesaj yazarak her şeyi yaptırabileceğini sanan gerizekalı bir kitle var. Sanırsınız ki kendileri yönetiyor takımı.
Hayal dünyalarında kendilerini eğlendiriyorlar. Merak etmeyin yönetim tarafında kimsenin bunları ciddiye aldığı yok.

Saygılar.

Voleybolda mallesef taraftar kitlemiz garip saçma sapan konulardan kendi oyuncularımızı korumuyoruz.Bu senenin en çok blok yapan yerlisi Yasemin yine mt antremanlarına sokulmuyor yıllardır böyle Mehmet Sevinç açık açık mt de birileri onu istemiyor diye açıklama yaptı ama bu kıza sahip çıkmıyoruz.Aynı şey başka bir kulübün ortasına yapılsa gs lobisi diye ortalık inlemişti çok net bir fener lobisi var ve Yasemin gibi bir oyuncu da senelerdir göz göre göre hakkı yeniyor bir taraftar çıkıp bunu sorgulamıyor mallesef voleybolda güzel bir kitle oluşmadı halla.

FB lobisi Yasemin'i neden engellesin? Fenerin öyle bir lobisi olsa İlkin'i sokmaz takıma. Yasemin gibi kadroya 4. orta olarak çağırılacak birinden ne istesinler?

Yıllardır şubede görevli olup her fırsatta milli takıma gönderilen oyuncu sayısından, yerli rotasyonundan dem vuran şahıslar oyuncumuzun hakkını koruyamıyorsa o koltukta oturmasınlar.

Bunca zaman voleybolun içinde olan kişilerin bu işlerde etkin olmasını bekleriz. Buyursun yedirmesinler oyuncumuzun hakkını, cümle alem biliyor Yasemin'in kadroda olmayı hakettiğini. İstatistikler ortada. Transfer dönemi taraftarın tepkilerine/isteklerine cevap vermeyenler taraftardan beklentiye girmesin bir zahmet ki yapılacak şey en fazla üç beş sosyal medya paylaşımı. Taraftarın çoğu da oyuncu fanı eksenli, üç güne unuturlar.

Hangi sebeple kadroya alınmıyor, önce bunu açıklasınlar.

FB lobisi Yasemin'i neden engellesin? Fenerin öyle bir lobisi olsa İlkin'i sokmaz takıma. Yasemin gibi kadroya 4. orta olarak çağırılacak birinden ne istesinler?
Fener lobisi yazmadım zaten.Mehmet Sevinç zaten açık açık geçen sene söyledi kadro da istemeyen birisi var tepki almamak için ismi yazılıyor ama antremanlara dahi çıkarılmıyor istemeyen biri var dedi zaten.Hakkı savunulması gereken biri bu sezonun en çok blok yapan yerli oyuncusu da bir zahmet antremana alınsın.

Yasemin'in performasına lafım yok. Bu sene gerçekten iyiydi. Lobiden ziyade sorunun Yasemin'den kaynaklandığını düşünüyorum. Eczacıbaşı da apar topar yollamıştı huzursuzluk çıkarıyor diye. Galatasaray da önüne birini alsa ortaya (Örnek Zehra) orada da huzur kaçıracakmış enerjisi alıyprım kendisinden.

📌 ÖZEL | 🔥✍️ Çerağ Düzeltir yeni sezonda Galatasaray Daikin forması giyecek! 🟡🔴

(voleybolun sesi)

#Mevki : Libero 1996 doğumlu

Ayça-Çerağ fena olmadı libero rotasyonu...
Hala yabanci yildiz bekliyorum ama.

Kimler geldi
Kimler gitti
Mevcut durum nedir ?

📌 ÖZEL | 🔥✍️ Çerağ Düzeltir yeni sezonda Galatasaray Daikin forması giyecek! 🟡🔴

(voleybolun sesi)

#Mevki : Libero 1996 doğumlu
Emeği geçen herkese tebrikler yedek libero için aşırı kaliteli oyuncu.2-3 senedir müthiş oynuyor zaten hep beğendiğim biriydi gerçekten yedek libero için çok çok iyi hamle.Ayça-Çerağ ikilisi ile seneye libero konusunda gram sorun yaşamayız.

Geri