Timur Sağlam
Kayıtlı Üye
Smaçör alınmayacak mı, alınacaktır plan nedir?
Yok öyle bir şey. Hayal görüyorsunuz. Dediğiniz gibi olsa basketbol maçları voleybol maçlarına göre 5-10 kat daha fazla seyirci çekemez. Yayın hakları için teklif bile veren yok voleybola. Geçtim yerel ligimize, CL ye bile teklif veren birileri çıkmıyor. Neyi geçiyor voleybol? EL maç başı salon ortalaması 10 bin... Voleybolda bu sayılar milli takımlarda ancak ev sahibi olan ülkede büyük bir şampiyonada görülür.Dünya da NBA sayesinde basketbol tartışmasız voleyboldan çok daha izlenen çok daha paralar dönen bir yer.Ama ülkemiz özellinde bakarsak kadın voleybol makası oldukça kapadı bu hızla giderse bence kadın voleybol ilgi olarak futbolun arkasına oturmak üzere.Ama sadece ülkemiz özellinde bu durum NBA gibi bir gerçek varken şuan genel dünya da geçmesi çok zor.
Erkek basketbolda hangi salonlar dolu oluyor?Kadın voleybol kadın basketbolu geçmiş olabilir ama erkek basketbol ile kıyas yapılacak bir durum yok ortada. Milli takıma ilgi çok iyi ama kulüp takımları daha ufak salonları bile dolduramıyor büyük maçlar dışında.
Gerçekten erkek basketbolu ve kadın voleybolu ratingi tartışmak mı istiyorsun?Erkek basketbolda hangi salonlar dolu oluyor?
Ben böyle bi şey tartışmak istemiyorum ama siz kadın voleybolunda salonlar dolmuyor gibi anlamsız bir şey söylediniz. Erkek basketbolda da salonlar dolmuyor hatta futbolda da pek çok takımın stadı boş kalıyor.Gerçekten erkek basketbolu ve kadın voleybolu ratingi tartışmak mı istiyorsun?
Bende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum kadro aslında geçmiş Galatasaray’a bakınca iyi seviyelere geldik cidden kaliteli bir kadromuz var ama Eylül bozuyor işte orda da Buse transferi görsek daha ne yapsınlar derdim ama Eylül transferi biraz sinirimi bozuyor.Yani yatırım yapılmıyor diyoruz da şu an kadromuzun bir eksiği iyi bir smaçör değil mi? Pasör bölgesinde bir değişikliğe gidebilirdik veya Buse Ünal’ı getirebilirdik ama onun dışında şu an ki koşullarda ben büyük bir eksiklik görmüyorum açıkçası. Smaçörlerimiz İlkin ve Sylla. Orta oyuncularımız Wang ve Yasemin. Çaprazlarımız Alexia ve hala yaşı genç ve potansiyeli yüksek Akimova. Gelecek smaçöre göre geçen seneye göre daha dengeli ve iyi bir kadrodan bahsetmemiz mümkün.
Buse'nin eşi Nilüfer'de hentbolcu ve orada sözleşme yenileyince ayrılmamak için kalmış o da ama çok istense İstanbulda ona da kulup bulunurdu yani hentbol pek takip etmem de kanal gezerken Zeytinburnu Belediyesi,İstanbul Gençlik...bayağı var takım ki Nilüfer bildiğim kadarıyla iyi de bir takım genel olarak yani adamın kötü oyuncu olduğu hiç sanmıyırum yani GS bir yere yerleştirirdi benceBende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum kadro aslında geçmiş Galatasaray’a bakınca iyi seviyelere geldik cidden kaliteli bir kadromuz var ama Eylül bozuyor işte orda da Buse transferi görsek daha ne yapsınlar derdim ama Eylül transferi biraz sinirimi bozuyor.