2026-2027 Galatasaray Daikin

Smaçör alınmayacak mı, alınacaktır plan nedir?

Dünya da NBA sayesinde basketbol tartışmasız voleyboldan çok daha izlenen çok daha paralar dönen bir yer.Ama ülkemiz özellinde bakarsak kadın voleybol makası oldukça kapadı bu hızla giderse bence kadın voleybol ilgi olarak futbolun arkasına oturmak üzere.Ama sadece ülkemiz özellinde bu durum NBA gibi bir gerçek varken şuan genel dünya da geçmesi çok zor.

Ben bir gün burada da şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum.

Dünya da NBA sayesinde basketbol tartışmasız voleyboldan çok daha izlenen çok daha paralar dönen bir yer.Ama ülkemiz özellinde bakarsak kadın voleybol makası oldukça kapadı bu hızla giderse bence kadın voleybol ilgi olarak futbolun arkasına oturmak üzere.Ama sadece ülkemiz özellinde bu durum NBA gibi bir gerçek varken şuan genel dünya da geçmesi çok zor.
Yok öyle bir şey. Hayal görüyorsunuz. Dediğiniz gibi olsa basketbol maçları voleybol maçlarına göre 5-10 kat daha fazla seyirci çekemez. Yayın hakları için teklif bile veren yok voleybola. Geçtim yerel ligimize, CL ye bile teklif veren birileri çıkmıyor. Neyi geçiyor voleybol? EL maç başı salon ortalaması 10 bin... Voleybolda bu sayılar milli takımlarda ancak ev sahibi olan ülkede büyük bir şampiyonada görülür.

Kadın voleybol kadın basketbolu geçmiş olabilir ama erkek basketbol ile kıyas yapılacak bir durum yok ortada. Milli takıma ilgi çok iyi ama kulüp takımları daha ufak salonları bile dolduramıyor büyük maçlar dışında.

Kadın voleybol kadın basketbolu geçmiş olabilir ama erkek basketbol ile kıyas yapılacak bir durum yok ortada. Milli takıma ilgi çok iyi ama kulüp takımları daha ufak salonları bile dolduramıyor büyük maçlar dışında.
Erkek basketbolda hangi salonlar dolu oluyor?

Gerçekten erkek basketbolu ve kadın voleybolu ratingi tartışmak mı istiyorsun?
Ben böyle bi şey tartışmak istemiyorum ama siz kadın voleybolunda salonlar dolmuyor gibi anlamsız bir şey söylediniz. Erkek basketbolda da salonlar dolmuyor hatta futbolda da pek çok takımın stadı boş kalıyor.
Kadın voleybolunun bütçeleri neredeyse erkek basketbol takımları gibi olmuş şuan böyle bir dönemdeyiz. Sultanlar ligi de basketbol liginden çok daha fazla takip ediliyor. En azından Türkiye özelinde tablo bence gayet net. Bu kadar büyümüş bir şubeye yatırım yapılmamasını doğru bulmuyorum. Cev kupasını da aldıktan sonra üstüne iyice koymamız gerekirdi. Salonun bahane edildiğini düşünüyorum bu noktada da. Şuan 15 çıkarsınlar demiyorum ama en azından yıldız bir pç ve smaçör alınıp hedeflerimizi niyetimizi uluslararası kamuoyuna da hissettirebilirdik. Bu sezon 4. Olamazsak bence büyük sorun olur

Şuan ben halla erkek basketin önde oluğunu düşünüyorum ama fark kapandı gibi bence 5 sene önceye baksak bu kıyasa bile girmemiz imkansızdı ama ülkemizre kadın voleybol hızla ilerliyor ilerlemeye de devam edecek gibi benim gözlemim bu.Ama yine diyorum Avrupa da kadın voleybol hızla ilerlese de dünya da erkek basketbolun NBA gibi bir gücü var.Ama ülkemiz de kadın voleybolu popüleritesi oldukça hızla yükseliyor.

Yani yatırım yapılmıyor diyoruz da şu an kadromuzun bir eksiği iyi bir smaçör değil mi? Pasör bölgesinde bir değişikliğe gidebilirdik veya Buse Ünal’ı getirebilirdik ama onun dışında şu an ki koşullarda ben büyük bir eksiklik görmüyorum açıkçası. Smaçörlerimiz İlkin ve Sylla. Orta oyuncularımız Wang ve Yasemin. Çaprazlarımız Alexia ve hala yaşı genç ve potansiyeli yüksek Akimova. Gelecek smaçöre göre geçen seneye göre daha dengeli ve iyi bir kadrodan bahsetmemiz mümkün.

Bizim ortaya koyduğumuz bütçeleri kadroları neredeyse Aras kargo gibi takımlar bile çıkartıyor. Zirveden çok uzakta kaldığımız için bence çok yatırım gibi olmuyor. Geçen senenin üstüne koyduğumuz tek pozisyon pasör çaprazı orda da ne kadar as oynatabileceğiz Akimovayı belirsiz. Zirveden taş çaldığımız an yatırım yapıyoruz diyebiliriz tam anlamıyla yoksa bu takım gelecek sezonu 5. bitirse kimse nasıl olur ya demez bence

Pasör rotasyonu çok kötü en yumuşak ifade ile ve hücumcular ne kadar iyi olursa olsun sorun olacak.Eylül direkt vasat bir pasör,hatta günümuz voleybolu için kısa bir pasör ve bundan dolayı ekstra bir zıplama gücü de olmadığı için kötü de bir blokçu.Pasör konusunda aşırı beklenildi ve piyasada kalan aynı seviye vasatlardan birisini çektiler.Bongaerts in kendine gelmesi lazım yoksa büyük patlarız yani çünkü Eylül ün tavanı belli,Britts in tavanı elitin bir altı ama çok nadir o topu oynatıyor maalesef.

Yani yatırım yapılmıyor diyoruz da şu an kadromuzun bir eksiği iyi bir smaçör değil mi? Pasör bölgesinde bir değişikliğe gidebilirdik veya Buse Ünal’ı getirebilirdik ama onun dışında şu an ki koşullarda ben büyük bir eksiklik görmüyorum açıkçası. Smaçörlerimiz İlkin ve Sylla. Orta oyuncularımız Wang ve Yasemin. Çaprazlarımız Alexia ve hala yaşı genç ve potansiyeli yüksek Akimova. Gelecek smaçöre göre geçen seneye göre daha dengeli ve iyi bir kadrodan bahsetmemiz mümkün.
Bende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum kadro aslında geçmiş Galatasaray’a bakınca iyi seviyelere geldik cidden kaliteli bir kadromuz var ama Eylül bozuyor işte orda da Buse transferi görsek daha ne yapsınlar derdim ama Eylül transferi biraz sinirimi bozuyor.

Bende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum kadro aslında geçmiş Galatasaray’a bakınca iyi seviyelere geldik cidden kaliteli bir kadromuz var ama Eylül bozuyor işte orda da Buse transferi görsek daha ne yapsınlar derdim ama Eylül transferi biraz sinirimi bozuyor.
Buse'nin eşi Nilüfer'de hentbolcu ve orada sözleşme yenileyince ayrılmamak için kalmış o da ama çok istense İstanbulda ona da kulup bulunurdu yani hentbol pek takip etmem de kanal gezerken Zeytinburnu Belediyesi,İstanbul Gençlik...bayağı var takım ki Nilüfer bildiğim kadarıyla iyi de bir takım genel olarak yani adamın kötü oyuncu olduğu hiç sanmıyırum yani GS bir yere yerleştirirdi bence

Geri