2026-2027 Galatasaray Daikin

Fenerbahçe hariç büyük takımların hepsi köşe hattını böyle kurdu. Bir tane defansif smaçör bir tane power smaçör. Feberbahçe de Hande ile bu formüle geçmeye çalıştı ama Hande tırt... Hamde'yi alana kadar Ishikawa'yı alsalardı her şey çok farklı olabilirdi. Manşeti sallantılı da olsa power smaçör şart. Tolok'tan iyi kim var Arina ve Markova'dan başka? Ana Cristina bence bitmiş ikinci sakatlıktan sonra. Milli takımda da dökülüyor. Ben eskisi kadar Ana C. heveslisi değilim. Bergmann daha iyi oynadı VNL de... Zaten hem Bergmann hem de Ana o formayı Helena Wank a bırakır yakında.
Ben de köşe hattımızda iyi bir hücumcu olmasını isterim ama tolok diğer tüm isimlerden daha kötü servis karşılıyor kızın Smaçörlük meziyetleri zayıf olay bu. Yoksa alalım tabi ama dediğim gibi rakiplerden taş çalmadıkça boşa yatırım mı yapıyoruz ya diye sorular gelir sezon sonlarında

Bu arada egonu geçtiğimiz sezonu çok iyi geçirdi.

Bu arada egonu geçtiğimiz sezonu çok iyi geçirdi.
%47,60 (lig), %46,55 (CL) hücum yüzdesi herhangi bir oyuncu için çok iyi olabilir ama Egonu için bence kötü.
Kaldı ki ligde Haak ve Tolok, CL de ise; Markova, Arina, (Bu ikisi yine %50 üzeri) Boskovic, Tolok, Vargas, Gabi, Zhu, Ana Cristina, Antropova hatta Stysiak'ın bile gerisinde kalmış. Haak ve Ebrar'ı da kıl payı geçmiş. Bu Egonu sence tamam mı?

%47,60 (lig), %46,55 (CL) hücum yüzdesi herhangi bir oyuncu için çok iyi olabilir ama Egonu için bence kötü.
Kaldı ki ligde Haak ve Tolok, CL de ise; Markova, Arina, (Bu ikisi yine %50 üzeri) Boskovic, Tolok, Vargas, Gabi, Zhu, Ana Cristina, Antropova hatta Stysiak'ın bile gerisinde kalmış. Haak ve Ebrar'ı da kıl payı geçmiş. Bu Egonu sence tamam mı?
Bence tamam ama bana kalsa bizim antropova almamız lazımdı. Vargas da alamıyorsak egonu veya haaktan biri gayet ok. Egonuya ise ayrı bir hayranlığım zaten var. Hedef maçların büyük oyuncusu benim için

Erkek Voleybol ve Kadın basketbol için şampiyonluk kadroları kuruldu.Erkek baskete Şehmus bombası geldi.Kadın voleybolda da bir bomba neden gelmesin

Bence tamam ama bana kalsa bizim antropova almamız lazımdı. Vargas da alamıyorsak egonu veya haaktan biri gayet ok. Egonuya ise ayrı bir hayranlığım zaten var. Hedef maçların büyük oyuncusu benim için
İtalyada 300 bin alan oyuncuya 1.5 milyon vermeliydik yani öyle mi?

İtalyada 300 bin alan oyuncuya 1.5 milyon vermeliydik yani öyle mi?
300 değil 600 alıyordu.
İtalya da 200K ya oynayan Sylla'ya 600 verdin? Antropova mı battı? Reel bakacak olursak dünyadan hiç bir voleybolcu 200K dan fazla etmez. CL şampiyonluk ödülü 500K zira. Ama kazın ayağı öyle olmuyor. 7-8 tane oyuncu var ki bunları 1000 hatta bazı ülkelere 1.500K hatta ve hatta düzenli CL yapmayan kulüplere de 2.000k'dan aşağı getiremezsin.

Markova, Arina, Vargas, Boskovic, Haak, Egonu, Antrapova, Li YY ve Gabi. Hatta Tolok da smaçör olma sevdasından vazgeçerse yakında bunların arasına katılır. Bu oyuncuların 5 tanesi TR de. Seneye muhtemelen Egonu ve Tolok da gelir.

Son düzenleme:
300 değil 600 alıyordu.
İtalya da 200K ya oynayan Sylla'ya 600 verdin? Antropova mı battı? Reel bakacak olursak dünyadan hiç bir voleybolcu 200K dan fazla etmez. CL şampiyonluk ödülü 500K zira. Ama kazın ayağı öyle olmuyor. 7-8 tane oyuncu var ki bunları 1000 hatta bazı ülkelere 1.500K hatta ve hatta düzenli CL yapmayan kulüplere de 2.000k'dan aşağı getiremezsin.

Markova, Arina, Vargas, Boskovic, Haak, Egonu, Antrapova, Li YY ve Gabi. Hatta Tolok da smaçör olma sevdasından vazgeçerse yakında bunların arasına katılır. Bu oyuncuların 5 tanesi TR de. Seneye muhtemelen Egonu ve Tolok da gelir. Adayım Galatasaray. :)))
600 mü? Büyük yalan. Türkiye Arabistan oldu kadın voleybolcular için.

Antrapova 400 alıyordu Scandicciden. Ne 300 ne 600.

600 mü? Büyük yalan. Türkiye Arabistan oldu kadın voleybolcular için.
Hangisi? Sylla'nın GS den aldığı mı? Antropova'nın Scandicci'den aldığı mı?
Sylla 600K almıyorsa Galatasaray 435 milyon TL yi nereye harcıyor? İ

şampiyonlar ligi açıklandı hayırlı olsun

Sayın Mehmet Cibara. Bu takımı çok kötü yönetiyorsunuz. Erkek takımında aldığınız kararlar ile burası arasında neden dağlar kadar fark var?Doğru düzgün transfer yapmadınız ama takmı şampiyonlar ligine gönderiyorsunuz. Amacınız ne?

Antropova o sözleşmeyi yaptığında durum başkaydı şuanki ederi başka o yüzden antropovaya 1,5 vermek salaklık değil değerli bir yatırım olur ancak. Şehmus hazere 1 milyon dolar verecek kulüp için hiç salaklık olmazdı üstelik

Antropova o sözleşmeyi yaptığında durum başkaydı şuanki ederi başka o yüzden antropovaya 1,5 vermek salaklık değil değerli bir yatırım olur ancak. Şehmus hazere 1 milyon dolar verecek kulüp için hiç salaklık olmazdı üstelik
300 alan bir oyunca 1.5 vermek büyük bir salaklık ve enayiliktir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

300 alan bir oyunca 1.5 vermek büyük bir salaklık ve enayiliktir.
2-3 sene önceki sözleşmesini neden baz alıyorsun yahu serbest kaldığında almak isteyenin 1 milyon dolardan kapıyı açacağı oyuncu antropova. Ezbere yorumlar bunlar. İtalyada kalsa 800 bin dolar 1 milyon dolar civarı alacaktı. İtalya dışından hangi kulüp 1,5 vermeden alacaktı?

1 sezon boyunca sürekli Zeren yerine bu kartı almamız gerektiğini Zeren'in kadrosundan da belli olduğunu CL den çekileceklerini fırsatı değerlendirelim diye sürekli yazmıştım sonra hiç haber gelmeyince dedim beceremedik galiba bütün umudum kırıldı ama süper haber.CL tecrübesi bu sene önemli seneye de direkt ona göre kadrolar kurarız sanırsam 8 sene sonra katılıyoruz çok mutluyum Dursun-Cibara ikilisine bazen kızsak da geldikleri günden beri bu şubeyi geliştiriyorlar teşekkürler bu hamle için

İlkin, Sylla, WYY, Yasemin, Ayça, Akimova ve hatta yedek olarak Alexia bile Şampiyonlar Ligi seviyesi için ortalamanın üzerinde oyuncular. Bu sezon iz bırakan bir performans sergileyip kalıcı olmayı başarabilirsek, 2027-2028 sezonu için gerçekten çok heyecanlanabiliriz. O noktada doğru birkaç takviyeyle Avrupa'nın en güçlü ekiplerinden biri olmak hiç de uzak bir hedef olmaz.

Geri