2026-2027 Galatasaray Daikin

Tanrılar F4 istiyor.

Kendimiz kura çeksek ancak bu kadar olurdu. Bakalım bunun üstüne transfer süreci nasıl şekillenecek.

Kolay gruba düştüğümüz için hayırlısı olsun.Grubu 1. sırada bitirip çeyrek final yaparız lokum gibi kura çekip oradan da final-four göreceğimizi düşünüyorum.Sezon içerisinde de takviyelerin yapılacağını tahmin ediyorum.

Yani tabi herkesin görüşü farklı power smaçör ve pasör eksiğimiz olduğuna katılıyorum ama ortalarımıza yetersiz demek biraz haksızlık gibi geldi ondan dedim

Tanrılar F4 istiyor.

Kendimiz kura çeksek ancak bu kadar olurdu. Bakalım bunun üstüne transfer süreci nasıl şekillenecek.
Çeyrek garanti zaten bu bile bize yeterliydi ama final four artık hedef bence herkeste umarım görebiliriz.

en iyi grup birincisi Vakıfbank olur en kötü grup 4.sü ve 3.sü eşleşecek ve o eşleşmenin galibi ile oynayacak. Bizim için nasıl işler bilmiyorum turnuva ağacını bilen varsa aydınlatsın

Çok karışık o 1 set bile etkileyebiliyor Eczacı geçen sene en iyi grup birincisi değildi ama Polonya takımı çekti çeyrek de o yüzden çok karışık o işler herkesin aldığı setlere kadar bakmak gerekiyor.

Evet o yüzden bence f4 için konuşmaya hiç gerek yok şuan. Tüm maçlarımızı 3-0 almaya bakmak lazım sadece. Geçen sene cev cupta bile deplasmanlarda puan kaybettik bu sene ben öyle kolay kolay maçlarımızı alacağımızı düşünmüyorum. Umarım yanılırım ama cl için takviye yapılacağını da düşünmüyorum. Zaten kadroda bir smaçör eksikliği vardı clde olmasak da transfer yapılacaktı yani

1. çıkacağımız için yüksek ihtimal gruptan çeyrek finalde geçen sene Eczacının yaşadığı polonya takımı çekme şansımız doğdu çeyrek de polonya takımı da çekersek final four görürüz
Öyle bir şans yok bildiğim kadarı ile. Galatasaray'ın kendisi zaten geçen yılki Rzeszow oluyor. Çeyrek finaşde 8 takım olacak;

Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe, Scandicci, Imoco, Milano ve Novara kesin desek geriye 8. takım olarak Galatasaray kalıyor zaten.

Galatasaray şok rahat gruptan birinci çıkar.

Öyle bir şans yok bildiğim kadarı ile. Galatasaray'ın kendisi zaten geçen yılki Rzeszow oluyor. Çeyrek finaşde 8 takım olacak;

Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe, Scandicci, Imoco, Milano ve Novara kesin desek geriye 8. takım olarak Galatasaray kalıyor zaten.

Rzeszow grup birincisi olarak mı çıkmıştı gruptan?

Var Vakıfbakın olduğu grubun 2.si ve en iyi 3. playoffta eşleşirse liderlerden biriyle oynayacak biraz fazla şans istiyor olabiliriz ama bu ihtimal F4 demek

Rzeszow grup birincisi olarak mı çıkmıştı gruptan?
Öyleydi de ne farkeden kaçıncı çıktığı? Önemli olan çeyrek finale kalacak 8 takım. En kötüleri Novarra olacak muhtemelen. Yani sıralama hesabı yapmaya gerek yok. 7 takım çeyrekte Galatasaray ile eşleşmeyi tercih eder sorsanız.

Öyle tabi. Ama geçen sene zeren ve rzeszow çeyrekteydi diye hatırlıyorum. En iyi grup birincisi 2. Takımlardan en kötüsü ile eşleşecek sanırım. Rzeszow ve zeren eşleşmesi de görülebilir miydi? Bu olasılıklar önemli

Öyle tabi. Ama geçen sene zeren ve rzeszow çeyrekteydi diye hatırlıyorum. En iyi grup birincisi 2. Takımlardan en kötüsü ile eşleşecek sanırım. Rzeszow ve zeren eşleşmesi de görülebilir miydi? Bu olasılıklar önemli
Olmazdı. Geçen seneki 8 takım;

Imoco, Vakıfbank, EV, FB, Milano, Scandicci, Novara ve Rzeszow idi. Bu sene de muhtemelen Imoco, VB, FB, EV, Milano, Scandicci, Novara ve Galatasaray olacak.

İnatla zereni çeyrek finalde oynamamış gibi yazmanız :D zeren geçen sene çeyrekte oynamadı mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Var Vakıfbakın olduğu grubun 2.si ve en iyi 3. playoffta eşleşirse liderlerden biriyle oynayacak biraz fazla şans istiyor olabiliriz ama bu ihtimal F4 demek
Kağıt üstünde evet var ama bunun mümkün olabilmesi için yukarıda saydığım 8 takımın haricinde kalan bir takımın bu 8 takımdan birini play-off ta elemesi gerekir. Vasas, Paris, Lodz, Tent, Suhl, Drestner, Rzeszow vs hiç biri bu 8 takımdan herhangi birini eleyemez.

Kağıt üstünde evet var ama bunun mümkün olabilmesi için yukarıda saydığım 8 takımın haricinde kalan bir takımın bu 8 takımdan birini play-off ta elemesi gerekir. Vasas, Paris, Lodz, Tent, Suhl, Drestner, Rzeszow vs hiç biri bu 8 takımdan herhangi birini eleyemez.
Hayır gerek yok geçen sene olduğu gibi 2. olan Scandicci ve Novara birbiriyle eşleşir bizim grubun 2.si de Vakıfın grubun 2.si ile eşleşirse yenmesine gerek kalmadan Polonya takımıyla çeyrekte oynayabiliriz

Şuan bu hesapları hiç yapmamak lazım dediğim gibi en iyi grup birincisi vakıf olur ama grup ikincileri sıralamaları belirsiz. Bizim tüm maçları puan ve hatta set vermeden kazanmamız lazım buna odaklı olmak gerekiyor. Ona göre de ekleme lazım

Hayır ya öyle değil geçen sene Novara Zeren kalamamıştı ama Rzewsow çeyrek kaldı

Geçen sene ne Zeren ne Novara çeyrek final oynamadı yanlışınız var.

Şuan bu hesapları hiç yapmamak lazım dediğim gibi en iyi grup birincisi vakıf olur ama grup ikincileri sıralamaları belirsiz. Bizim tüm maçları puan ve hatta set vermeden kazanmamız lazım buna odaklı olmak gerekiyor. Ona göre de ekleme lazım
Verilen set bile çok önemli dikkatli gitmek lazım 2 sene önce Vakıfbank Porto’ya set verdi diye çok kolay eşleşme yapacaken zor eşleşme yapmak zorunda kalmıştı mesela

Geri