2026-2027 Galatasaray Daikin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Sakatlığı ciddi değilmiş demek ki hiç düşünmeden bu kızı almak lazım

Ben açıkcası Sylla İlkin varken Çin federasyonu bize smaçör vermez diye düşünüyordum. Eğer Li Yingying ile görüşmemize izin verilmişse açık kapı var demek bence de sonuna kadar zorlanmalı.
Irina Voronkova için Brezilya takımı Osasco diyorlardı ama İtalyan bir smaçör açıkladılar Voronkova da boşta olabilir. Eğer öyle bir durum varsa bu dönemde o da iyi bir aday

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Süper olmuş

Voronkova’yı çok isterim açıkçası. Tecrübeli, kaliteli bir oyuncu. Zaten ülkeye de her yönüyle aşina. Çinli oyuncular olmazsa diğer adı çıkan isimlerden bence daha iyi.

İlkbank Merve T. ile anlasmisiz...

Merve Tanyel 5. smaçör olarak geldi ekstra süpriz sakatlık olursa kenarda sultanlar ligi tecrübesi olan tecrübeli biri olacak güzel ama boşa para sanki biraz.Ama parasal bakmazsak ekstradan her sene lig de ciddi süre bulan orta seviye bir ismimiz oldu sakatlık olursa kenarda tecrübeli yedek olur.

İlkbank Merve T. ile anlasmisiz...
Bu yılın Aslı Tecimer'i de kendisi olacak demektir. Umarım Melisa Ege Bükmen'e daha fazla şans verilir.

Madison Kubik Banks, Volleybox sitesine göre Lovb Austin'le devam edecek. Artık Yabancı smaçör konusunda kim gelir nasıl gelir bilmiyorum. 2. Bir yabancı smaçör olmadan ligde ilk 4'e girmenin çok zor olduğunu ve kolay Şampiyonlar Ligi grubunu bile çok zora sokacağını biliyorum.

Lig de ilk 4 girer veya CL de gruptan çıkar bu takımda.Ama rekabetçi ilk 3 takıma ezilmeyen takım olmak istiyorsak İlkin Sylla yanına power smaçör şart herkes sözleşmeli diye zorunlu genç bir oyuncu istiyorlarsa Nesterova gibi işlenebilecek bir cevher var.

Kanada'nın genç smaçörü Guezen geldi aklıma genç denince. Her sene üstüne koyarak gidiyor denenebilir bir kumar olur ama Chieri ile kontrat imzaladı onu kırdırmak gerekir. Yine Chieri'de eski smaçörümüz Eggleston var o da genç bir oyuncu aklıma bunlar geldi.
İkisi de iyi yaz geçirdiler.

Logan da gelse Guezen de gelse mutlu olurdum ama ikisini de Chieri kaptı aslında birinin istense sözleşmesi kırdırılabilir.

Geri