2026-2027 Galatasaray Daikin

Karmen Aksoy’un sakatlık sebebi ile sözleşmesinin feshedilmesi ve süreç hakkında Can Bedel:

Karmen, Türk Hava Yolları’ndan ayrıldı. Sakatlığı nedeniyle sözleşmesi tek taraflı olarak feshedildi. Galatasaray taraftarının kendisine bir ilgisi vardı. Şu an için net bir şey yok ancak kadın voleybolda Galatasaray kapısının açık olabileceğini düşünüyorum. İlerleyen günlerde bazı gelişmeler yaşanırsa da şaşırtmaz diyebilirim.

Karmen kariyeri bitmemiştir, ben olsam mutlaka sozlesme imzalarim hem zaten ucret anlaminda da uyguna gelecektir, oyuncuya kulup aidiyeti bağlama açısından muazzam fırsat sahsi kanaatim...

Karmen daha önce sol dizinden ACL sakatlığı geçirmişti bu defa sağ dizinden geçirdi yani aynı dizi değil sol dizi sağlam duruyor çok sağlam iniyor tek ayaktan. Yani kariyer bitmelik bir durumu olduğunu sanmıyorum ki dizdeki dokulara Lazovic ya da Omouriyi gibi ağır hasar vermemiş. Alttan da bu kadar sağlam tek ayakçı gelmiyor sadece Begüm var onda da boy dezavantajı var oynanabilir bir risk.

Uzun soluklu 2-3 senelik bir sözleşme yapılacaksa Karmen mükemel olur ne kadar yetenekli mt de kanıtladı zaten bir senelik al yola yaparsak tedavi eder yollarız ama alım durumunda uzun soluklu olursa sözleşme Karmen geleceği parlak bir oyuncu ve koyu Galatasaraylı sakatlığında da tek kalmışken yanında olursak bize sadık kalma ihtimali yüksek

Sezona iyi hazırlanıyoruz enerjik bir takım gibiyiz gönderilerden bu hava çok güzel.CL de final four şansımız var enerjik bir takımla başarı kaçınılmaz zaten.Çeyrek final zaten garanti gruptan yenilgisiz çıkarsakta en zor Novara gelir gibi Novara gelse onlardan da iyiyiz zaten o yüzden final four yolu açılmışken değerlendirmek lazım.

Geri