Bütçe 436 milyon TL. Yaklaşık 9 milyon dolar. Diğer 3 takıma göre yine daha az tabi de neredeyse erkek basketbol bütçesi (11.5m) kadar. Yok da sayılmaz yani.4.5 milyon dolara şampiyonluk kadrosu bekleyenler var ve voleybolu biliyorum havasındalar.![]()
Kimse bu kadrodan şampiyonluk beklemiyor. Strawman safsatasını geçelim. Bu kavramın ne olduğunu öğrenmek için en yakın mantık kitabını alıp çalışmaya başlayabilirsin.4.5 milyon dolara şampiyonluk kadrosu bekleyenler var ve voleybolu biliyorum havasındalar.![]()
nekadar verdik bilmiyorum ama bu oyuncularin Galatasaray formasi giymesi bile abnormal bi durum aydinda zor forma bulurlarNe para verdin Merve ve Melisa'ya?
Oyuncu bütçesini baz alıyorumBütçe 436 milyon TL. Yaklaşık 9 milyon dolar. Diğer 3 takıma göre yine daha az tabi de neredeyse erkek basketbol bütçesi (11.5m) kadar. Yok da sayılmaz yani.
Çöp.Biz neden anthiyi almıyoruz? Maliyeti çok olmaz ve tam bizim aradığımız profil. Bence iyi bir alternatif bu bütçe ve kadro için
ne kadar olduğunu bilmyiorsun ama ikisinin parasıyla iyi bir smaçör alınabileceğini düşünüyorsun. tamam anlaşıldı.nekadar verdik bilmiyorum ama bu oyuncularin Galatasaray formasi giymesi bile abnormal bi durum aydinda zor forma bulurlar
hala bu paranın hepsi oyunculara gidiyor diye düşünenler var ne yazık ki.Bütçe 436 milyon TL. Yaklaşık 9 milyon dolar. Diğer 3 takıma göre yine daha az tabi de neredeyse erkek basketbol bütçesi (11.5m) kadar. Yok da sayılmaz yani.
Alexia gibi 4 numaradan %14 ile hücum etmez en azından
alacagimiz herhangi biri bunlardan kotu olamaz zatenne kadar olduğunu bilmyiorsun ama ikisinin parasıyla iyi bir smaçör alınabileceğini düşünüyorsun. tamam anlaşıldı.
Melisa dördüncü smaçör için gayet iyi bir seçim genç ve gelişime açık da bir oyuncu. Bilmediğiniz konularda yorum yapmak zorunda değilsiniz.alacagimiz herhangi biri bunlardan kotu olamaz zaten
Tabii ki hepsi oyuncu ve staff bütçesi değil ama yarısı da değil. Hadi diyelim ki yarısı; bu diğer rakipler için de geçerli. Yani rakamı küçültüp fakir edebiyatı yapmaya gerek yok. Galatasaray'ın kadın voleybol şubesi ligin dördüncü büyük bütçesi.hala bu paranın hepsi oyunculara gidiyor diye düşünenler var ne yazık ki.
Ligin dördüncü bütçesi ile şampiyonluk kadrosu isteyen arkadaşlara da söyleyin arada bunu.Tabii ki hepsi oyuncu ve staff bütçesi değil ama yarısı da değil. Hadi diyelim ki yarısı; bu diğer rakipler için de geçerli. Yani rakamı küçültüp fakir edebiyatı yapmaya gerek yok. Galatasaray'ın kadın voleybol şubesi ligin dördüncü büyük bütçesi.
Kimse kimseyi ateşe atmıyor. Artık as çapraz değil ve GS'nin hedefleri doğrultusunda as olması da zor. İsterse as çapraz oynayacağı bir takıma gidebilir, böylece smaçör oynamak zorunda kalmaz.Her ne kadar eleştirilse de ben cidden Alexia smaçör geçmesini doğru buluyorum bu sezon kötü geçircek orası kesin ama gelecek sezon için iyi bir smaçör çıkabilir bu kadından şimdiden daha geçeli 1 ay oldu manşet defansı çoğu smaçörden iyi 4 numara hücümüna alışmaya çalışıyorum boşlukları göremiyorum zaman lazım manşet olarak ailemden yeteneğim var ama oraya da alışmam lazım gibi bir şey demişti röportajında şuan halla yetersiz smaçör olarak ama alışma süresi normal ben umutluyum gelecek sezon için smaçörlüğünden ama bu sezon yönetim onu 3. smaçör olarak görüyor gibi bu sezon batıracak ve deli linç yiyecek bence kariyeri boyunca ilkez smaçör oynayan birinden iyi smaçör katkısı almak saçmaydı yönetim kızı ateşe attı biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.