2026-2027 Galatasaray Daikin

4.5 milyon dolara şampiyonluk kadrosu bekleyenler var ve voleybolu biliyorum havasındalar. :LOL:
Bütçe 436 milyon TL. Yaklaşık 9 milyon dolar. Diğer 3 takıma göre yine daha az tabi de neredeyse erkek basketbol bütçesi (11.5m) kadar. Yok da sayılmaz yani.

4.5 milyon dolara şampiyonluk kadrosu bekleyenler var ve voleybolu biliyorum havasındalar. :LOL:
Kimse bu kadrodan şampiyonluk beklemiyor. Strawman safsatasını geçelim. Bu kavramın ne olduğunu öğrenmek için en yakın mantık kitabını alıp çalışmaya başlayabilirsin.

Bütçeye dair doğru bilgi verilmiş zaten, yanlışların hangi birini düzeltsek bilemedim.

Bu arada Eylül garip bir şekilde fena değil bence çok karamsardım ona karşı ama pasları fena değil gibi takıma alıştıkça daha da açılacaktır.Ama smaçör yedeklerimizde korkunç yabancu hakkımızda var bir tane yabancı smaçör yedeği çekemediler Merve Melisa ikiside birbirinden kötü.

Bütçe olarak bu sezon ve ondan önceki sezon lig de 5. en yüksek bütçeli takımız iki sene önce 6. takımdık ve o kadro ile ilk 3 zorlamıştık büyük işti ondan önceki sezonlar ise bazı belediye takımlarından bile düşük bütçelerle oynadığımız sezonlarımız vardı 2017-2018 den beri ilk 3 takımın çok gerisinde bütçelerimiz var bildiğim kadarıyla en son. 2017-2018 de onları bütçe olarak yakaladık o zamandan beri bir daha olmadı.

Bütçe 436 milyon TL. Yaklaşık 9 milyon dolar. Diğer 3 takıma göre yine daha az tabi de neredeyse erkek basketbol bütçesi (11.5m) kadar. Yok da sayılmaz yani.
Oyuncu bütçesini baz alıyorum

Biz neden anthiyi almıyoruz? Maliyeti çok olmaz ve tam bizim aradığımız profil. Bence iyi bir alternatif bu bütçe ve kadro için

nekadar verdik bilmiyorum ama bu oyuncularin Galatasaray formasi giymesi bile abnormal bi durum aydinda zor forma bulurlar
ne kadar olduğunu bilmyiorsun ama ikisinin parasıyla iyi bir smaçör alınabileceğini düşünüyorsun. tamam anlaşıldı.

hala bu paranın hepsi oyunculara gidiyor diye düşünenler var ne yazık ki.

Akimova müthiş bir set sonu oynadı. Plaselerle konfor alanına sığınmayan pasör çaprazı izliyoruz çok şükür. Eylül'le birlikte as başlaması şart. Bongaerts ısrarı sürerse koç değişimi gündeme gelmeli artık.

alacagimiz herhangi biri bunlardan kotu olamaz zaten
Melisa dördüncü smaçör için gayet iyi bir seçim genç ve gelişime açık da bir oyuncu. Bilmediğiniz konularda yorum yapmak zorunda değilsiniz.

Hazırlık maçlarını bence fazla ciddiye alıyoruz geçen sene her kupayı domine eden Vakıf sonuncu olmuştu hazırlık turnuvasında o yaz hatırlarsınız.Ama bazı net göstergeler var birincisi Eylülün beklenenden iyi bir pasör katkısı vereceği ikincisi de smaçör yedeklerimizin beklenenden de kötü olduğu yedeksiz sezon oynayacağımız smaçörde onun dışı oyuncuların iyi kötü çok bir gösterge olduğunu düşünmüyorum hazırlık maçlarının kötü bir takım iyi bir takıma karşı oynarsa hırslı oynar ya da yedekler kendini kanıtlamak ister ama onun dışı çok bir göstergesi olmaz bence hazırlık maçlarının.

hala bu paranın hepsi oyunculara gidiyor diye düşünenler var ne yazık ki.
Tabii ki hepsi oyuncu ve staff bütçesi değil ama yarısı da değil. Hadi diyelim ki yarısı; bu diğer rakipler için de geçerli. Yani rakamı küçültüp fakir edebiyatı yapmaya gerek yok. Galatasaray'ın kadın voleybol şubesi ligin dördüncü büyük bütçesi.

Tabii ki hepsi oyuncu ve staff bütçesi değil ama yarısı da değil. Hadi diyelim ki yarısı; bu diğer rakipler için de geçerli. Yani rakamı küçültüp fakir edebiyatı yapmaya gerek yok. Galatasaray'ın kadın voleybol şubesi ligin dördüncü büyük bütçesi.
Ligin dördüncü bütçesi ile şampiyonluk kadrosu isteyen arkadaşlara da söyleyin arada bunu.

Her ne kadar eleştirilse de ben cidden Alexia smaçör geçmesini doğru buluyorum bu sezon kötü geçircek orası kesin ama gelecek sezon için iyi bir smaçör çıkabilir bu kadından şimdiden daha geçeli 1 ay oldu manşet defansı çoğu smaçörden iyi 4 numara hücümüna alışmaya çalışıyorum boşlukları göremiyorum zaman lazım manşet olarak ailemden yeteneğim var ama oraya da alışmam lazım gibi bir şey demişti röportajında şuan halla yetersiz smaçör olarak ama alışma süresi normal ben umutluyum gelecek sezon için smaçörlüğünden ama bu sezon yönetim onu 3. smaçör olarak görüyor gibi bu sezon batıracak ve deli linç yiyecek bence kariyeri boyunca ilkez smaçör oynayan birinden iyi smaçör katkısı almak saçmaydı yönetim kızı ateşe attı biraz.

Her ne kadar eleştirilse de ben cidden Alexia smaçör geçmesini doğru buluyorum bu sezon kötü geçircek orası kesin ama gelecek sezon için iyi bir smaçör çıkabilir bu kadından şimdiden daha geçeli 1 ay oldu manşet defansı çoğu smaçörden iyi 4 numara hücümüna alışmaya çalışıyorum boşlukları göremiyorum zaman lazım manşet olarak ailemden yeteneğim var ama oraya da alışmam lazım gibi bir şey demişti röportajında şuan halla yetersiz smaçör olarak ama alışma süresi normal ben umutluyum gelecek sezon için smaçörlüğünden ama bu sezon yönetim onu 3. smaçör olarak görüyor gibi bu sezon batıracak ve deli linç yiyecek bence kariyeri boyunca ilkez smaçör oynayan birinden iyi smaçör katkısı almak saçmaydı yönetim kızı ateşe attı biraz.
Kimse kimseyi ateşe atmıyor. Artık as çapraz değil ve GS'nin hedefleri doğrultusunda as olması da zor. İsterse as çapraz oynayacağı bir takıma gidebilir, böylece smaçör oynamak zorunda kalmaz.

Geri