2026-2027 Galatasaray Daikin

Daha hala bütçeden, ilkin hanımdan basheden var. Thy maçında vs yeniliyorsun kaptan ilkin hanımın yüzünde tebessümler, umursamazlıklar. 40 yaşındaki her türlü başarıyı tatmış Eda Erdem deki hırsın yüzde biri yok. Voleybolda kaptanlık futboldan vs daha önemlidir sonuçta daracık sahada sadece kendi alanında arkadaşlarınla omuzomuza mücadele ediyorsun. Hırs yapman arkadaşlarını motive etmen lazım. Kaptanın sıradansa kusura bakmayın takımında sıradan olur. İlkin bizden gitse vakıfta fenerde anca yedek olur. Bu nedenle abartmanın anlamı yok.
Bütçe konusuna gelirsek senin bütçen Thy den fazla ligin 4. En çok para harcayan takımısın. Senin hedef maçlarından biri olan Thy maçında 2-0 dan maç veriyorsun. Hadi Vakıfı eczacıyı feneri geçtik bari bu maçları kazan, o da yok.
Bu branş full zarar eden branş, hatta amatör branş vs olarak geçiyor dernek tüzük ünde, futboldan vs gelen paralar aktarılıyor. Yani klube tek kuruş faydası yok aksine zararı var. Sözün özü bu bütçe zararına fedekarlık yapılarak oluşturuluyor. Kimse vakıf, eczacı, fener vs demesin. Bunlar katkat zarar ediyor. Verilen ödüller, reklam gelirleri vs belli. Avrupada italyanlar dışında para harcayan yok. İngilizler zaten para getirmeyen avrupada zarar eden basketin voleybolun yüzünüe bile bakmıyor. Haliyle kimse bütçeden dem vurmasın. Bütçe artacaksa fenerdeki gibi zengin Gs liler para hibe edecek. Melissa vargas ın senelik 2 milyon eurosunun voleybolda karşılığı yok. Ha Thy beşiktaş vs yenmek içinde bütçeden vs bahsetmek yanlış. Şu mevcut kadronun bunları yenmesi lazımdı. 2-0 dan bir anda maç veriyorsun bunun bütçe ile vs açıklaması olmaz. Senelerdir zararına baskette voleybolda paralar harcanıyor, karşılığını alamıyorsun.

Daha hala bütçeden, ilkin hanımdan basheden var. Thy maçında vs yeniliyorsun kaptan ilkin hanımın yüzünde tebessümler, umursamazlıklar. 40 yaşındaki her türlü başarıyı tatmış Eda Erdem deki hırsın yüzde biri yok. Voleybolda kaptanlık futboldan vs daha önemlidir sonuçta daracık sahada sadece kendi alanında arkadaşlarınla omuzomuza mücadele ediyorsun. Hırs yapman arkadaşlarını motive etmen lazım. Kaptanın sıradansa kusura bakmayın takımında sıradan olur. İlkin bizden gitse vakıfta fenerde anca yedek olur. Bu nedenle abartmanın anlamı yok.
Bütçe konusuna gelirsek senin bütçen Thy den fazla ligin 4. En çok para harcayan takımısın. Senin hedef maçlarından biri olan Thy maçında 2-0 dan maç veriyorsun. Hadi Vakıfı eczacıyı feneri geçtik bari bu maçları kazan, o da yok.
Bu branş full zarar eden branş, hatta amatör branş vs olarak geçiyor dernek tüzük ünde, futboldan vs gelen paralar aktarılıyor. Yani klube tek kuruş faydası yok aksine zararı var. Sözün özü bu bütçe zararına fedekarlık yapılarak oluşturuluyor. Kimse vakıf, eczacı, fener vs demesin. Bunlar katkat zarar ediyor. Verilen ödüller, reklam gelirleri vs belli. Avrupada italyanlar dışında para harcayan yok. İngilizler zaten para getirmeyen avrupada zarar eden basketin voleybolun yüzünüe bile bakmıyor. Haliyle kimse bütçeden dem vurmasın. Bütçe artacaksa fenerdeki gibi zengin Gs liler para hibe edecek. Melissa vargas ın senelik 2 milyon eurosunun voleybolda karşılığı yok. Ha Thy beşiktaş vs yenmek içinde bütçeden vs bahsetmek yanlış. Şu mevcut kadronun bunları yenmesi lazımdı. 2-0 dan bir anda maç veriyorsun bunun bütçe ile vs açıklaması olmaz. Senelerdir zararına baskette voleybolda paralar harcanıyor, karşılığını alamıyorsun.
Şahsınıza özel bir eleştiri değil ama en son siz yazdığınız için söylemek zorundayım. Teşbihte hata olmaz, forumdaki bazı ayrık otları gibi her fırsatta İlkin'e laf sokmak için bekliyorsunuz. THY maçının kaybından en son sorumlu tutulacak kişi kaptan İlkin'dir. Yenilgiden sonra tebessüm etti diye kin kusuyorsunuz, kaptanlığından vuruyorsunuz. Gerçekten inanılacak gibi değil. Lütfen bırakalım artık bu İlkin nefretini. Sonuçta bu bir spordur ve yenmek olduğu kadar yenilmek de vardır. Yenilgi dünyanın sonu mu? Kız ne yapacaktı yani? Maç biter bitmez suratını asıp dünyayla alakasını kesip hiç kimsenin suratına bakmadan doğruca soyunma odasına mı gidecekti? Sadece bel altı vurmuş olmak için yorum yapıyorsunuz. 1,5 senedir 5 tane maçı bile iyi oynamayan, doğru dürüst top öldüremeyen, %20-25 yüzdeyle oynayan ve üstelik de takımda en çok parayı alan muhteşem yabancı smaçöre tek bir laf bile etmeyip doğrudan kaptana saldırmak, kusura bakmayın ama en hafif deyimle fırsatçılıktır. Yorumda bazı ifadelere katılıyorum ama bu kaptan nefretinizi de kabul edebilmem mümkün değil. "İlkin bizden gitse vakıfta fenerde anca yedek olur" lafıyla da tam anlamıyla tüy dikmişsiniz !!!

Şahsınıza özel bir eleştiri değil ama en son siz yazdığınız için söylemek zorundayım. Teşbihte hata olmaz, forumdaki bazı ayrık otları gibi her fırsatta İlkin'e laf sokmak için bekliyorsunuz. THY maçının kaybından en son sorumlu tutulacak kişi kaptan İlkin'dir. Yenilgiden sonra tebessüm etti diye kin kusuyorsunuz, kaptanlığından vuruyorsunuz. Gerçekten inanılacak gibi değil. Lütfen bırakalım artık bu İlkin nefretini. Sonuçta bu bir spordur ve yenmek olduğu kadar yenilmek de vardır. Yenilgi dünyanın sonu mu? Kız ne yapacaktı yani? Maç biter bitmez suratını asıp dünyayla alakasını kesip hiç kimsenin suratına bakmadan doğruca soyunma odasına mı gidecekti? Sadece bel altı vurmuş olmak için yorum yapıyorsunuz. 1,5 senedir 5 tane maçı bile iyi oynamayan, doğru dürüst top öldüremeyen, %20-25 yüzdeyle oynayan ve üstelik de takımda en çok parayı alan muhteşem yabancı smaçöre tek bir laf bile etmeyip doğrudan kaptana saldırmak, kusura bakmayın ama en hafif deyimle fırsatçılıktır. Yorumda bazı ifadelere katılıyorum ama bu kaptan nefretinizi de kabul edebilmem mümkün değil. "İlkin bizden gitse vakıfta fenerde anca yedek olur" lafıyla da tam anlamıyla tüy dikmişsiniz !!!
Şahsınıza özel değil ama en son siz yazdığınız için bende cevap vereceğim. Bahsettiğiniz yabancı oyuncu silla neden alındı ilkin hanım tek başına yapamıyor, çevresine silla lazım diye burda bas bas bağırıldı resmen. Ve hala ilkin hanım mutlu olsun diye şunuda alalım bunuda alalım kafasındayız. Gelen her oyuncunun yabancının performansı hemen diblere doğru yol alıyor. Sorun teknik ekipte deniyor teknik ekip değişiyor yine vasat oyuna devam. Nasıl futbolda gidip süper yıldız mauro icardi alıp kaptanlık bandını verip başarı sağladıysan. Voleybolda aynısını yapacaksın o zaman, 3-5 bitik oyuncuya para dağıtmak yerine git al isabel haak ver kaptanlığı çevresinede orta halli oyuncular koy ilk 3 e girersin belki diğerleride şevke gelir şampiyon olursun. Kaptan oyunuyla hırsıyla fark yaratmalı bayrak oyuncu olmalı, silik yılmış kaptanlarla anca böyle orta halli takılırız. Bu gelen oyuncular misal sillası vs başka takımlarda milli takımda vs coşarken bizim takımda tutuk sıradan, haliyle kan değişimi şart. Bu da kaptandan başlamalı. Millet tutturmuş ilkinde ilkin iyi klubun anahtarını verelim ilkin hanıma takılsın kendince. Yok efenim o olmasa ligden düşermişiz vs. E bizim futboldada bir ara 5 sene önce ligden düşüyorduk kaptanlar taylan antalyalı, ömer vs idi onlar sayesinde 13.olduk yoksa ligden düşersik vs deyip onlarıda tutsaydık. Kaptan Mauro icardiyi bile gönderdik 4 senelik şampiyonluğa rağmen, ilkin hanım efendi baş köşede otursun. Ben 6 aydır bu foruma yazmıyordum aynı meselelerden kaynaklı ama yok artık tak etti. Başta ilkin gidecek adam akıllı kadro kurulacak. Başarılı oluruz olmayız ama böylede kör topal gitmez

Şahsınıza özel değil ama en son siz yazdığınız için bende cevap vereceğim. Bahsettiğiniz yabancı oyuncu silla neden alındı ilkin hanım tek başına yapamıyor, çevresine silla lazım diye burda bas bas bağırıldı resmen. Ve hala ilkin hanım mutlu olsun diye şunuda alalım bunuda alalım kafasındayız. Gelen her oyuncunun yabancının performansı hemen diblere doğru yol alıyor. Sorun teknik ekipte deniyor teknik ekip değişiyor yine vasat oyuna devam. Nasıl futbolda gidip süper yıldız mauro icardi alıp kaptanlık bandını verip başarı sağladıysan. Voleybolda aynısını yapacaksın o zaman, 3-5 bitik oyuncuya para dağıtmak yerine git al isabel haak ver kaptanlığı çevresinede orta halli oyuncular koy ilk 3 e girersin belki diğerleride şevke gelir şampiyon olursun. Kaptan oyunuyla hırsıyla fark yaratmalı bayrak oyuncu olmalı, silik yılmış kaptanlarla anca böyle orta halli takılırız. Bu gelen oyuncular misal sillası vs başka takımlarda milli takımda vs coşarken bizim takımda tutuk sıradan, haliyle kan değişimi şart. Bu da kaptandan başlamalı. Millet tutturmuş ilkinde ilkin iyi klubun anahtarını verelim ilkin hanıma takılsın kendince. Yok efenim o olmasa ligden düşermişiz vs. E bizim futboldada bir ara 5 sene önce ligden düşüyorduk kaptanlar taylan antalyalı, ömer vs idi onlar sayesinde 13.olduk yoksa ligden düşersik vs deyip onlarıda tutsaydık. Kaptan Mauro icardiyi bile gönderdik 4 senelik şampiyonluğa rağmen, ilkin hanım efendi baş köşede otursun. Ben 6 aydır bu foruma yazmıyordum aynı meselelerden kaynaklı ama yok artık tak etti. Başta ilkin gidecek adam akıllı kadro kurulacak. Başarılı oluruz olmayız ama böylede kör topal gitmez
Çok belli ki, bugüne kadar göstermediğiniz veya göstermeye fırsat bulamadığınız sizin deyişinizle bir "İlkin hanım" düşmanlığı ve hatta kini var sizde. 2 mesajınızda kıza demediğiniz kalmadı, nitelemediğiniz kötü sıfat kalmadı. Niyetiniz net şekilde anlaşıldı, dolayısıyla çok da fazla uzatmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum ve kararı forum okuyanlarına bırakıyorum ama şu fikrimi belirterek konuyu kendi adıma kapatıyorum; İlkin tam da sizin tanımınıza uyacak şekilde oyunu ve hırsıyla fark yaratan takımın bayrak oyuncusu olarak nitelendirebileceğim ve takımda herkes tarafından saygı duyulan bir kaptandır, ayrıca asla yazdığınız gibi silik ve yılmış bir profil çizmemektedir nokta...

Çok belli ki, bugüne kadar göstermediğiniz veya göstermeye fırsat bulamadığınız sizin deyişinizle bir "İlkin hanım" düşmanlığı ve hatta kini var sizde. 2 mesajınızda kıza demediğiniz kalmadı, nitelemediğiniz kötü sıfat kalmadı. Niyetiniz net şekilde anlaşıldı, dolayısıyla çok da fazla uzatmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum ve kararı forum okuyanlarına bırakıyorum ama şu fikrimi belirterek konuyu kendi adıma kapatıyorum; İlkin tam da sizin tanımınıza uyacak şekilde oyunu ve hırsıyla fark yaratan takımın bayrak oyuncusu olarak nitelendirebileceğim ve takımda herkes tarafından saygı duyulan bir kaptandır, ayrıca asla yazdığınız gibi silik ve yılmış bir profil çizmemektedir nokta...
Sadece iki mesajımda değil ilkin geldiğinden beri her mesajımda, her mesajımda ilkinin yetersiz olduğunu söylerim. Bizim için asılolan GALATASARAY dır. Ortada başarısızlık varsada yukardada örneğini verdiğim gibi kaptandan başlarız takımı yenilemeye. Gs yi tutmayanlar gitsinler ilkinsporu tutsun. İlkin nereye giderse orda takip etsin. Başka takımlarda yedek olacak, oyuncuları burda ilahlaştırdınız. Gs yoksa ilkini vs de hiçtir. Misal Gs futbol kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu bizdeyken en ufak eleştiriye küserdi, trip atardı. Gitti fenere yemediği hakaret kalmadı, kafasını öne eğip yürüyor. Kimse Gs den büyük değildir, bu takımda ilkinspor değildir. Gitsin hernangi bir klube bizdekinin yüzde biri değer görmez

Sadece iki mesajımda değil ilkin geldiğinden beri her mesajımda, her mesajımda ilkinin yetersiz olduğunu söylerim. Bizim için asılolan GALATASARAY dır. Ortada başarısızlık varsada yukardada örneğini verdiğim gibi kaptandan başlarız takımı yenilemeye. Gs yi tutmayanlar gitsinler ilkinsporu tutsun. İlkin nereye giderse orda takip etsin. Başka takımlarda yedek olacak, oyuncuları burda ilahlaştırdınız. Gs yoksa ilkini vs de hiçtir. Misal Gs futbol kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu bizdeyken en ufak eleştiriye küserdi, trip atardı. Gitti fenere yemediği hakaret kalmadı, kafasını öne eğip yürüyor. Kimse Gs den büyük değildir, bu takımda ilkinspor değildir. Gitsin hernangi bir klube bizdekinin yüzde biri değer görmez
Yazmayayım diyorum ama artık tam olarak demagojinin dibine vurmuş durumdasınız. "İlkinspor, Kerem, kaptan başta herkesi göndermeler, kimse Galatasaray'dan büyük değildir" vs. ifadeleriyle olay saçma sapan bir yere gitmeye başladı, elmalarla armutlar sapla saman birbirine karıştı. Net anladım ki, sizdeki bu İlkin nefreti gözünüzü kör etmiş ve tabiri caizse hastalıklı bir durum olmuş. Ama yalnız değilsiniz biliyorsunuz, sizden bir tane daha var bu forumda, akraba olma ihtimaliniz var mı acaba? :))))) İlkin nefretinizle başbaşa bırakıyorum sizi, artık nasıl sallarsanız sallayın, tamamen serbestsiniz. Hayatta başarılar...

Kusura bakmayın da, foruma ilk mesajım sizin İlkin'e duyduğunuz nefreti size karşı duydurmanızdan. Bence İlkin'in yetersizliği falan değil sizin bu nefretinizin sebebi. Artık yazdıklarınızı okuyunca, dilinize üslubunuza bakınca galiba siyasi! Başka mantıklı bir açıklaması, açıklamanız yok! Geçin bu işleri. Yaşınıza saygı duymak istiyorum ama söylemeden de geçemeyeceğim, istediğiniz kadar çıldırın. İLKİN AYDIN BU TAKIMIN İYİ Kİ KAPTANIDIR ve MİLLİ GURURUMUZDUR!

Olayı hemen farklı yönlere çekmeye başlamışlar. Sizdende bu beklenir. Biz Gs nin başarısına bakarız, gerisi bizi ilgilendirmez. Bu takımda tekrar ediyorum ilkinspor değildir. Takım insiyatif alan, takımı motive eden kaptanların etrafında şekillenmeli. Takıma her gelen oyuncu zamanla geriye gidiyor. Yeni bir ortam yaratmak, Artık kaptandan başlayıp değişiklik yapmak şart. Yenilik iyidir, birilerine bağımlılık düzeyinde takılıp kalanların istekleri doğrultusunda hareket edersek bir ileri bir geri takılıp dururuz bu şekil. Staddada bu durum geçerli, bir oyuncu o maç iyi oynamış ve takıma maçı kazandırmıştır. O oyuncuyu motive etmek yerine maç bitiyor ilkinde ilkin diye bağrılıyor, ilkin gidip tribünlere bir iki üçlü çektiriyor sonra hadi eyvallah. O maçta iyi performans göstermiş oyuncuda bakıyor burası ilkinspor, kendimi yırtmama gerek yok nasıl olsa tebrikleri ilkin alacak diyor, salıyor. Haliyle takımı boşverin, tribünlerin bile kendine gelmesi için ilkinle ayrılık şart. Hani başarı gelse hermaç mücadele edilse, ilkinde önder olsa hırs gösterse amenna. Ama son THY maçında bizimkilerden beklediğimizi daha kötü kadroya sahip rakipten görüyoruz.

Son düzenleme:
Kaptan bütün sezon kötü de oynasa (son maç kötü de değildi yanlış anlaşılmasın) bu takımın kaptanıdır ve öyle de kalacaktır. Buradaki bir iki trolün haddine de değildir kaptana sataşmaya çalışmak. Ayrıca Galatasaray'ın mevcut sporcuları arasında branş farketmeksizin bize en çok yakışan kaptan olduğunu bugün bir kez daha kanıtlamıştır. Yaşa var ol Kaptan İlkin Aydın.

Kaptan bütün sezon kötü de oynasa (son maç kötü de değildi yanlış anlaşılmasın) bu takımın kaptanıdır ve öyle de kalacaktır. Buradaki bir iki trolün haddine de değildir kaptana sataşmaya çalışmak. Ayrıca Galatasaray'ın mevcut sporcuları arasında branş farketmeksizin bize en çok yakışan kaptan olduğunu bugün bir kez daha kanıtlamıştır. Yaşa var ol Kaptan İlkin Aydın.
Konudan bağımsız bu yazdığınız adamcılık olur ve saçma bir tutumdur.

İlkin'i şampiyonluk seviyesi için konuşursak belki tartışırım da şuan bizim takımda tartışılacak bir durumu yok bence. Son mac kötü de oynamadı, manasız bir tartışma şuan bizim durumda. Yani son maç sonu Ilkin'den bahsetmek haterlık gibi bir şey ama ne olursa olsun kaptan demek de manasız

Burda bir iki şakşakçının haddine değildir, birilerini Gs nin önüne koymak. Asılolan Gs dir, gerisi teferruattır. Başarı yoksa harcanan paraların karşılığı alınmıyorsa, gereken yapılır. Bu takıma ket vurmak, Kimsenin haddine değil! Burası fanboy fangirl mekanı değil
Yazmayayım diyorum ama bu arkadaş ısrarla saçmalamaya devam ediyor. Böyle sürekli nefret kusmaya devam eden ve demagoji yapan birinin samimi olması, ciddiye alınması mümkün değil ve belli ki kendisi nefretle beslenen birisi. Bir de üstelik aksi düşünenleri küçümseyen, hakaret eden bir tarzı var ki bu kişiye karşı forum yönetiminin ısrarla suskun kalması da enteresan bir durum. Anlayamadığı en önemli konu, burada kimse birilerini Galatasaray'ın önüne koymuyor, sadece acımasızca ve pervasızca yaptığı İlkin eleştirilerine yanıt yazıyor, ama kimse dünyaca ünlü göz operatorü değil ki görmeyen gözleri açsın. Arkadaşlar boşverin böyle kişilikleri, bırakın nefretlerinde boğulsunlar. Altını dolduramadan atılan "aslolan Galatasaraydır" sloganıyla en büyük Galatasaraylı olunmuyor, bu da böyle biline.

Bir kez daha yazmayayım dediğim halde maalesef sözümü yemek durumunda kaldım çünkü bu arkadaş ısrarla saçmalamaya devam ediyor. Böyle sürekli nefret kusmaya devam eden ve demagoji yapan birinin samimi olması, ciddiye alınması mümkün değil ve belli ki kendisi nefretle beslenen birisi. Bir de üstelik aksi düşünenleri küçümseyen, hakaret eden bir tarzı var ki bu kişiye karşı forum yönetiminin ısrarla suskun kalması da enteresan bir durum. Anlayamadığı en önemli konu, burada kimse birilerini Galatasaray'ın önüne koymuyor, sadece acımasızca ve pervasızca yaptığı İlkin eleştirilerine yanıt yazıyor, ama kimse dünyaca ünlü göz operatorü değil ki görmeyen gözleri açsın. Arkadaşlar boşverin böyle kişilikleri, bırakın nefretlerinde boğulsunlar. Altını dolduramadan atılan "aslolan Galatasaraydır" sloganıyla en büyük Galatasaraylı olunmuyor, bu da böyle biline.

Burası kimsenin tekelinde değil. Herkes serbestçe görüşünü açıklıyor. Zaten yukarda yazılanlara bakılınca kimin saldırdığı açıkça anlaşılıyor. Öyle bir çeteleşme durumu varki, bunların aksine bir düşünce söyledinizmi hemen çirkefleşiyorlar. Konuyu farklı yönlere çekip, sonrasında yönetime bizim safsatalarımız dışında beyanda bulunanları konudan ata getirine getiriyorlar. Biriside çıkmış istediği kadar kötü oynasın bu takımın anahtarı ondadır diyor. Bu kafayla başarı vs. Gelmez. Uzun zamandır söylüyoruz, takımın yeniden yapılanması lazım. Zamanında bayan baskette de Nevriyeyi getirelim dediğimizde aynı tipler, yok bize şunu dedi, yok şöyle yok böyle ışıl va, r olmaz vs denmişti. Sonrasında aslanlar gibi oynadı ilk eurolig kazanan takım olduk. Burdada başarı isteniyorsa as oyuncu getireceksin kaptanlığıda vereceksin. Voleybolda yabancı oyuncuda olur kaptan. Gabi uzun süre yaptı vakıfta. Getir ver kaptanlığı

Son düzenleme:
Bu sene transfer de iki parça eksik kaldı ve sezonu zora soktular.İyi bir yerli pasör ve Sylla İlkin arkasına Wu tarzı biri gelse cidden gayet iyi ilk 3 zorlucak CL de final four zorlucak takımız ama şuan Eylül bence beklenilenden iyi ben beğendim kendisini ama nereye kadar yeticek.Smaçörde sadece iki oyuncumuz var onlara muhtacız umarım kötü oynasalar veya sakatlansalar bittik.THY maçında gördük set vermeden alacağımız maçı Sylla oynamıyor diye verdik ona kızamıyorum oyuncular formsuz olabilir ama formsuzken oyuna girecek kenarda tek bir kişi olamasına kızıyorım.Umarım bu sorun acilen çözülür bu sezona yazık olucak yoksa.

İlkine neden laf atılmış onuda anlamadım tam okumadım ama arkadaşlar bu şube takılmıyor anlayın artık bu şube biraz bile olsun takılıyorsa İlkin’in sembol oyuncu olarak büyük payı var.4 senedir de her sene her istatistikte bu takımın en iyi sırtlayan oyuncusu oluyor sevmemek için sebep yok bilmiyorum garip.Bu arada sezonun ilk maçında da açık ara takımın en iyisiydi bu kız niye hedef.Son 4 sezona bakılsın herhangi bir sezon için İlkinden daha iyisi yoktu her sene üst üste 4 senedir bu takımı sırtlayan oyuncu.

İlkin en iyi yerli smaçörlerden biri. Yabancı sınırlaması olduğu sürece de çok değerli bir parça. Ancak bu İlkin'in tepedeki üç takımla mücadele etmek adına bayrak oyuncu olabileceği anlamına gelmez. Hele de köşe mevkisinde. Senin rakiplerin köşeleri; Vargas, Arina,, Boskovic, Markova, Antropova ve Ebrar ise İlkin'in yetebilmesi için diğer smaçörünün bunlar kada iyi olması ve hücum ağırlık bir smaçör olması lazım. Yani Gabi bile olmaz İlkin'in yanına. Wu da olmaz. Bunlardan hariç iki isim daha var. Tolok ve Ana Cristina. Başka da yok dünyada. Dolayısıyla Sylla yapılabilecek en yanlış transferdi ve yapıldı.

Galatasaray bu üölüyü geçmek istiyor ise İlkin'i takımın 3 hatta 4. hücum opsiyonuna düşürmek zo-run-da. Akimova, Ana Cristina, Wang Yuanyuan - İlkin sıralaması gibi misal. İlkin Galatasaray'dan ayrılıp bu üç takımdan birine geçse göreceği muamele bu olacak zira. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.

İlkin en iyi yerli smaçörlerden biri. Yabancı sınırlaması olduğu sürece de çok değerli bir parça. Ancak bu İlkin'in tepedeki üç takımla mücadele etmek adına bayrak oyuncu olabileceği anlamına gelmez. Hele de köşe mevkisinde. Senin rakiplerin köşeleri; Vargas, Arina,, Boskovic, Markova, Antropova ve Ebrar ise İlkin'in yetebilmesi için diğer smaçörünün bunlar kada iyi olması ve hücum ağırlık bir smaçör olması lazım. Yani Gabi bile olmaz İlkin'in yanına. Wu da olmaz. Bunlardan hariç iki isim daha var. Tolok ve Ana Cristina. Başka da yok dünyada. Dolayısıyla Sylla yapılabilecek en yanlış transferdi ve yapıldı.

Galatasaray bu üölüyü geçmek istiyor ise İlkin'i takımın 3 hatta 4. hücum opsiyonuna düşürmek zo-run-da. Akimova, Ana Cristina, Wang Yuanyuan - İlkin sıralaması gibi misal. İlkin Galatasaray'dan ayrılıp bu üç takımdan birine geçse göreceği muamele bu olacak zira. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.
Aynen, dilimizde tüy bitti bunu 3-4 senedir dile getiriyoruz. Ama ilkin sporlular, küstürürüz yerine adam alırsak, başka takıma gitmek ister vs derdinde. Bizde başka branşlardan örnek verdik. Mauro İcardi bir çok genç nesili Gsli yapmış oyuncu, Osimhenin yedeği oldu, önceki sözleşmesine göre daha uygun maaş teklif yapıldı kabul etmedi yollar ayrıldı. Haliyle ilkinin yerinede dediğiniz oyuncular alınınca ve yedeğe düşünce eski maaş verilmez. İlkinsporlular kabul etmesede ilkin ilk 3 takımda anca yedek yada yedeğin yedeği olur. Smaçörlerimizin üst seviye olması lazım eğer ilk 3 hedefleniyorsa.

Günümüz Galatasaray şartlarında Sylla hiç bir zaman yanlış transfer olarak nitelendirilemez.

Günümüz Galatasaray şartlarında Sylla hiç bir zaman yanlış transfer olarak nitelendirilemez.
Ne demek istediğinizi anlamadım günümüz şartları derken. İlkin ve Sylla birbirinin çaprazı olacak oyuncular değiller. Ancak birbirlerinin alternatifi olabilecek oyuncular. Dolayısıyla olabilecek en yanlış transferdi. Tıpkı Arina ve Ana'nın birbirinin çaprazı olamayacağı alternatifi olacağı gibi. FB de o yüzden Hande'yi transfer etti.

Sylla yanlış transfer filan değil. Yanlış olan İlkin-Sylla (ya da benzeri özellikteki smçöarler) ile rotasyonu bitirmek.
Geçen sene Lukasik ve Franti ile bir nebze hücum özellikleri olan oyuncularla yedeklendi. Ama orada da maalesef sakatlık eli kolu bağladı. Bu sene tüm bunlar ortadayken bir tane power smaçör rotasyona eklenmemesi kötü. Oraya iyi bir oyuncu eklersin elinde canavar gibi bir rotasyonun olur.
Kısacası yanlış değil eksik hamle.

Geri