Serdar Aslan
Kayıtlı Üye
Aynen, basının önünde çıkıp "Ben zaten Icardi'yle devam etmek istemiyordum, iyi ki yollarımız ayrıldı." diyecekti sanki.
Aynen, basının önünde çıkıp "Ben zaten Icardi'yle devam etmek istemiyordum, iyi ki yollarımız ayrıldı." diyecekti sanki.
senden 30 yerine 40-45 istedikleri icin olabilir mi acaba ?Oulai’yi 30 milyon Euro’ya fiorentinaya satıyorlar. Çok iyi oyuncu bu paraya direkt alırım. Başkan para çıkmak istemiyor sanırım
Bunlar hep yönetim üfürmesi haberlere benziyor. Bu kardeşimiz ısrarla yönetim trolü gibi yazıyor.senden 30 yerine 40-45 istedikleri icin olabilir mi acaba ?
Oulai’yi 30 milyon Euro’ya fiorentinaya satıyorlar. Çok iyi oyuncu bu paraya direkt alırım. Başkan para çıkmak istemiyor sanırım.
Hayır bu satıştan Bastia'ya ödenen bonservis düştükten sonra kalanın üzerinden %20 ödenecek. 5 milyon daha ödenecek. Hem de ellerine para geçmiş olacak.Sana vermezler de 18 kazanacak alış satıştan pay 50 60 lar deniyordu
Birincisi, "yönetim trollü" ne demek? Seninle aynı fikirde değiliz ya da sana karşı çıktık diye yönetim trollü mü olduk? Benim burada yönetimi birçok kez eleştirdiğim yorumlar var. O yüzden bu iftiranı aynen sana iade ediyorum.Bunlar hep yönetim üfürmesi haberlere benziyor. Bu kardeşimiz ısrarla yönetim trolü gibi yazıyor.
Böyle bir durum varsa çıkacaklar delikanlı gibi biz de 30 verdik bizden 40-45 istediler diyecekler. Bunu yapamadıkları için trollere üfürme haberler veriyorlar. Troller de uçuyor. Dursun Özbek Musiala alacaktı Musiala son anda dengesini kaybetti düştü kafasını çarptı gelmekten vazgeçti gibi absürd haberler görebiliriz yakında
Sen de 30 versen sana niye vermesinler? Üstelik oyuncu sende daha çok para kazanacak. Oyuncunun da tercihi sen olursun. Ha öyle bir durum varsa da çıkıp resmi açıklama yapacaksın. Böyle trollere burhan'a naci'ye filan haber üfürmekle olmuyor bu işler.
Burhan çıkmış Şahan'a ayar veriyor. Galatasaray başkanını savunmak sana mı düştü? Ayrıca otelci değil mi kardeşim Galatasaray başkanı? adam yalan mı söylemiş? Şahan'ın yanındayım bu eleştirilerinde.. Burhan gibi kraldan çok kralcı tiplere de çok gülüyorum.
Gerçekleri konuşalım Galatasaray kulübünü bir otelci ile bir simitçi yönetiyor. Aziz Yıldırım'ın da özgül ağırlık olarak yakınından geçmezler. Adamların limiti yok tak tak transferleri yapıyorlar. Senin limitin var 5-6 tane adam bir işi beceremiyorsunuz.
Tam tersine ne idüğü belirsiz bipçi trollün yan kalemi Ali Naci Küçük denen muhabir mi gazeteci denen zat Şahana ayar veriyor.Yanlışın var burhancan bey iyi bir muhabirdir hiç bir zamanda ne başkanı ne de yönetimi savunmuştur.Zaten kendisi de eleştirdi mi bayağı güzel eleştirir.Siz ilkönce Erhan Telli abinin youtube kanalına gidip bu ne idüğü belirsiz bipçi artıklarını onun ağzından dinleyin gerçekleri öğrenmiş olursunuz.Bunlar hep yönetim üfürmesi haberlere benziyor. Bu kardeşimiz ısrarla yönetim trolü gibi yazıyor.
Böyle bir durum varsa çıkacaklar delikanlı gibi biz de 30 verdik bizden 40-45 istediler diyecekler. Bunu yapamadıkları için trollere üfürme haberler veriyorlar. Troller de uçuyor. Dursun Özbek Musiala alacaktı Musiala son anda dengesini kaybetti düştü kafasını çarptı gelmekten vazgeçti gibi absürd haberler görebiliriz yakında
Sen de 30 versen sana niye vermesinler? Üstelik oyuncu sende daha çok para kazanacak. Oyuncunun da tercihi sen olursun. Ha öyle bir durum varsa da çıkıp resmi açıklama yapacaksın. Böyle trollere burhan'a naci'ye filan haber üfürmekle olmuyor bu işler.
Burhan çıkmış Şahan'a ayar veriyor. Galatasaray başkanını savunmak sana mı düştü? Ayrıca otelci değil mi kardeşim Galatasaray başkanı? adam yalan mı söylemiş? Şahan'ın yanındayım bu eleştirilerinde.. Burhan gibi kraldan çok kralcı tiplere de çok gülüyorum.
Gerçekleri konuşalım Galatasaray kulübünü bir otelci ile bir simitçi yönetiyor. Aziz Yıldırım'ın da özgül ağırlık olarak yakınından geçmezler. Adamların limiti yok tak tak transferleri yapıyorlar. Senin limitin var 5-6 tane adam bir işi beceremiyorsunuz.
Hakan çalhanoğlunun kankası burhan mı?Tam tersine ne idüğü belirsiz bipçi trollün yan kalemi Ali Naci Küçük denen muhabir mi gazeteci denen zat Şahana ayar veriyor.Yanlışın var burhancan bey iyi bir muhabirdir hiç bir zamanda ne başkanı ne de yönetimi savunmuştur.Zaten kendisi de eleştirdi mi bayağı güzel eleştirir.Siz ilkönce Erhan Telli abinin youtube kanalına gidip bu ne idüğü belirsiz bipçi artıklarını onun ağzından dinleyin gerçekleri öğrenmiş olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.