2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Martinelli’nin Türkiye’ye gelmekten çekindiği yönünde haberler çıkmış. Hiç şaşırmadım. İkna kabiliyeti olan yönetici yok ki.

Torreira ve Icardi de ilk başta gelmek istemiyordu. Erden Timur ise ikna etmeyi başarıyordu. Üstelik bunu ederinden fazla maaşlar vererek değil, doğru şekilde iletişim kurarak yapıyordu.

Adam futbolcuya sunum hazırlıyor, kulübün hedeflerini tek tek anlatıyor, transfer sürecinde bizzat ilgileniyordu. Futbolcuyu ve ailesini ikna edecek her detayı düşünüyordu.

Şimdi nerde böyle bir yönetici, nerde o ikna kabiliyeti?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Aklıma Banega almaya giderken Fernando'yu satışımız geldi 😄

Böyle bir şey varsa Osimhen karşılığında Gyökeres, Martinelli ve Nwaneri takası ile olur☺️
Umarım iyi bir bonservisle satışı olur. Hem yüksek maaşından çıkılır hem de açık söyleyelim sorunlu bir kişiliği var. Napoli'ye yaptığını bize yapmayacağının garantisi yok. Takas falan olmamalı varsa alınacak oyuncu bu paranın gelişi kesin olacak ve tüm anlaşmaları yapıp ondan sonra satışı açıklanmalı.

Umarım iyi bir bonservisle satışı olur. Hem yüksek maaşından çıkılır hem de açık söyleyelim sorunlu bir kişiliği var. Napoli'ye yaptığını bize yapmayacağının garantisi yok. Takas falan olmamalı varsa alınacak oyuncu bu paranın gelişi kesin olacak ve tüm anlaşmaları yapıp ondan sonra satışı açıklanmalı.
Osimhenin gitmesi demek Süper ligde şampiyonluğun kaçması demek.Galatasarayı son iki senede şampiyon yapmış futbolcudan bahsediyoruz.Osimhen Napolide taraftarlarla arasında sorunlar vardı hocasıyla ve takım arkadaşlarıyla arası gayet iyidi.Osimhen burada çok mutlu takımdan ayrılmak istemediğinikaç defa açıkladı.Burada sorun ve sıkıntı bizim başımızdaki başkan ve yönetimin kulübün parası olmadığı için satmaya kalkışması.Az da para ödenmedi kensine 80 milyon eurodan bahsediyoruz.Osimheni bir kere bu paraya satmak hainliktir Galatasarayı düşünmemektir.İnşallah 140-160 milyon euro arası arsenal bu parayı verecekse osimhenle maaş konusunda anlaşcaksa gitsin derim ama yerini kolay kolay bu başkan ve yönetim dolduracak mı hayır ben kesinlikle dolduracaklarını düşünmüyorum.Osimhenin hiçbir kişilik sorunu olmadı tam tersi icardi de yaşadık ailevi sorunlarıyla başa çıkamadı psikolojik olarak futboluna yansıdı.Osimhenin Allaha şükür kulübe olan aidiyeti taraftarları çok sevmesi Galatasarayı güçlü görüp kendisine hedef koyması artıları.Osimhen sözleşmesinin sonuna kadar Galatasarayda kalır buraya yazıyorum.Hiçbir Avrupa takımı bizim osimhene verdiğimiz maaşın tamamını veremez ancak arap kulüpleri verirse verir ama Osimhende arap ligine gitmeyi istemez.Bizim Şampiyonlar liginde başarılı olmak varken durduk yere böyle bomboş saçma sapan haberler yaptırmayı bizim başkan ve yönetim çok seviyor.Zaten Ultraaslan kendi içinde bölünmüş durumda en az 40 tane il ilçe üniversiteliklere bağlı temsilcilikler resmi olarak ayrıldıklarını duyurdular.Bizde yarın sezona kaosla başlıyoruz daha ortada transferler yokken geçmiş olsun hepimize.

Son düzenleme:
Bu sene bu takımdan ayrılmasını istemediğim 2 oyuncu var .. Biri Osimhen digeri Uğurcan.. Bunların dışında her oyuncu satılabilir. Neden Osimhen satılamaz dedim : Aidiyeti çok fazla, cok özel bir adam. Mevkiisinde dünyanın en iyilerinden biri.. Tabiiki boyle bir adamı futbol hayatının sonuna kadar yada kontrat sonuna kadar tutamayız. Tutmak dogru da olmaz bu kadar piyasası varken ve Galatasarayın maddi durumu ortada iken... Ama 1 sene daha bizimle kalmasını ve onu doya doya izlemeyi, ve onunla Avrupada basarılı olmayı çok isterim.

Geri