2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Leao için 45M'ye anlaşmışız. Biraz kendini odaklarsa takıma level atlatır. Ben bu hayalkırıklığı hakkımızı Sane'de doldurduğumuza inanıyorum. İnşallah Leao beklenen performansı verecektir.

Öte yandan anlaşılan maaşın 12M civarlarında olduğu yazılıyor. İhtiyacımız olan, çok da iyi bir oyuncu ama bu maaşlar kaç zamandır böyle uçuk gidiyor.
Çift haneli maaşlar ne zaman moda oldu ? Biraz ihtiyacımız olan eli ayağı düzgün topçulara 7-8 milyonlardan başlayarak maaş dağıtmak nasıl bir strateji ? Bu saçmalık sanırım lige de sirayet etti ki emekli Kante, Salah gibi oyuncular hayatları boyunca kazanmadıkları yıllık maaşa bağlandılar burada. Hoş gerçi emekli Muslera'ya bile 4-5M maaş veriyorduk biz...

Öte yandan; Leao alınıyorsa Barış hazır para ederken daha fazla zarar vermeden satıp kâra geçilmeli. Böylelikle bedavaya Leao/Barış değişimi yapmış oluruz.

Leao için 45M'ye anlaşmışız. Biraz kendini odaklarsa takıma level atlatır. Ben bu hayalkırıklığı hakkımızı Sane'de doldurduğumuza inanıyorum. İnşallah Leao beklenen performansı verecektir.

Öte yandan anlaşılan maaşın 12M civarlarında olduğu yazılıyor. İhtiyacımız olan, çok da iyi bir oyuncu ama bu maaşlar kaç zamandır böyle uçuk gidiyor.
Çift haneli maaşlar ne zaman moda oldu ? Biraz ihtiyacımız olan eli ayağı düzgün topçulara 7-8 milyonlardan başlayarak maaş dağıtmak nasıl bir strateji ? Bu saçmalık sanırım lige de sirayet etti ki emekli Kante, Salah gibi oyuncular hayatları boyunca kazanmadıkları yıllık maaşa bağlandılar burada. Hoş gerçi emekli Muslera'ya bile 4-5M maaş veriyorduk biz...

Öte yandan; Leao alınıyorsa Barış hazır para ederken daha fazla zarar vermeden satıp kâra geçilmeli. Böylelikle bedavaya Leao/Barış değişimi yapmış oluruz.
Sane'den de çıkabilirsek rahatlarız biraz.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi bugün saat 19.00da başlayacak. Fenerbahçe'nin de katılımıyla bu yıl bizim adımıza daha farklı olacak. Artık sadece kendi hedeflerimize ulaşmamız değil ezeli rakibimizden de daha iyi olmamız gerek. Bunun baskı yaratma ihtimali yüksek ama fikstür dengesi de önemli olacak. Bugünkü kuradan beklentim değil ama dengeli bir kura isteği önerim ise şöyle;

PSG (Dep.)

Atletico (Ev)

B.Dortmund (Dep.)

PSV (Ev)

Feyenoord (Dep.)

S.Donetsk (Ev)

Slavia Prag (Dep.)

Sabah (Ev)

Sane'den de çıkabilirsek rahatlarız biraz.
Gerçekten duygusallığa ve umutvâri olmaya lüzum yok. Çözümü başka yerlerde arıyoruz. Sane bitik durumda. Bizimle de zerre uyuşmadı zaten. Dünya Kupasında da çok dalga geçildi bitikliğiyle. Hazır ismi varken, yaşı da iyiyken pazarlamak lazım. Salak saçma isimlerin satıldığı piyasada Leroy Sane isminin hiç mi alıcısı talibi yok anlamıyorum ben.

Bence bizim yönetim uğraşmıyor. Forvet sadece osimhen, stoper sıkıntı kanat sıkıntı yani bunu görüp son günü beklemek nedir geçen transfer döneminde yaşadın bu sıkıntıyı ama malesef yine yaşayacağız gibi son günlerde uçuk rakamlar verip birilerini getirecekler

Dışardan bir gözle, gerçekçilikten uzak kalmayarak, içeride ne olup ne bittiğini bilmeden fakat makul seviyelerde az biraz tahmin ederek, hocanın ama elinde güç varken yapmadığı ama güç yokken başardığı her şeyi hesap ettiğimde; 27 Ağustos 2026 tarihinden itibaren kendisinin günahlarını bir kenara bırakıp, bu yıl koşulsuz destek tarafına geçiyorum.

Hocanın bazı hataları da dahil sistemin baş kural koyucularının yönetim bazında değer zinciri yaratamaması sebebiyle, kulüp içindeki her bir bireyin hata yapma payını onlara yükledikleri anlamsız iş yükü ve iş tanımıyla arttırmış olmaları, çoğumuza göre bugünkü idari iflasın tek manalı açıklamasıdır.

Şu anın konusu değil belki ama 2023'te tadil edilen edilen tüzük ile birlikte iki senede bir olağan seçimin yapıldığı sistemde, bu kadar çok spor ekonomisi dışından gelen faktör ya da paydaş olduğu müddetçe bu kısır döngü hep böyle devam edecektir.

Sanki geçen sezondan bir takımla yine hesaplaşma maçına çıkacağız gibi. Ben nedense bir kere daha Liverpool eşleşmesi olacak diye düşünüyorum bu sezon. Umarım Real Madrid de gelir.
Tabi mevcut kanat rotasyonu, orta saha ve defans hattıyla bu takım için hiç iyi şeyler gelmiyor aklıma.

Geri